To je to što me zanima!

Nives oduševila fanove: 'Ima li nešto u čemu ona nije dobra?'

Shvatila sam sinoć da sam tek nedavno upoznala te neke nove divne ljude, s nekima se više povezala, s nekima manje ali s jednakim žarom i ponosom gledala sam svakog od njih, napisala je Nives
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (37) i Mateo Cvenić u prvoj epizodi zabavnog showa 'Ples sa zvijezdama' zaplesali su tango i izmamili jak aplauz publike. Iako se nisu našli na vrhu ljestvice, za svoj nastup dobili su solidnih 28 bodova. 

- I ovo je djelić mog tanga. Gledam ga i volim ga. Primjećujem neke greškice i detalje koje sam htjela ispraviti ali nisam uspjela. No, opet primjećujem i da sam sve odradila s puno ljubavi i veselja i pobijedila strah u sebi koji me izjedao. No, ono što me najviše iznenadilo, strepila sam u svakoj točki ostalih kandidata kao da je moja i veselila se kad je napokon uspješno završena - napisala je spisateljica, pjevačica i glumica Nives na svom Instagram profilu i nastavila: 

- Imam dojam da su svi oni osjećali isto. Shvatila sam sinoć da sam tek nedavno upoznala te neke nove divne ljude, s nekima se više povezala, s nekima manje ali s jednakim žarom i ponosom gledala sam svakog od njih. I bili su moji. S takvom lakoćom su postali moji, što znači da su divni, jednostavni, pozitivni, brižni i sretna sam da susrećem i radim s upravo takvim ljudima. Zato dragi gledatelji, ako ste nekad manje ili više zadovoljni plesom, pjesmom, koreografijom, to ja manje bitno i to je normalno. Ono što je bitnije, vi u svakom trenutku gledate ljubav - zaključila je Nives. Objava je u manje od 24 sata 'skupila' više od 20.000 pregleda, a obožavatelji su 'preplavili' profil pozitivnim komentarima. 

PLES SA ZVIJEZDAMA Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'

- Ti briljiraš u svakom poslu? Ima li nešto u čemu ova žena ne razvaljuje. Svaka čast. Nije niti počela emisija, a ja već imam favorita - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pratitelji na društvenim mrežama nisu štedjeli na komplimentima, ali i ovogodišnji žiri je pohvalio Nives i dodao kako je jako fleksibilna.

  ANKETA 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Reakcije gledatelja: Janko loše vodi, show ste ubili reklamama

- Nives, sviđa mi se kako plešete erotično i strastveno. Vrlo ste fleksibilni, špaga je bila odlična - pohvalio je nastup Dinko, a Tamara je dodala kako samo Nives i Severina u Hrvatskoj izgledaju odlično u bilo kojoj varijanti. 

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Idi na 24sata

Komentari 70

  • mrTrobec 18.03.2019.

    Najljepša žena Balkana i jugoistočne Evrope kak to na Pantovčaku tvrde.

  • mrTrobec 18.03.2019.

    Volio bih da ovi koji tvrde da je lakog morala nabroje bar jedno ime osim Dina Drpića,bojim se da su u problemu.

  • 18.03.2019.

    Ja ne kuzim koja je to potreba pljuvati osobu koju ne poznajes osobno da je ovakva ili onakva... Koja smo mi nacija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare