Obavijesti

Show

Komentari 61

Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'

Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'
14

Plesački show ponovno je na malim ekranima, a u novoj sezoni 11 zvjezdanih parova bori se za naklonost žirija i publike. U prvoj emisiji pobijedili su Josipa i Damir...

VIDEO

Nakon šest godina stanke, ‘Ples sa zvijezdama’ se vratio na male ekrane i okupio hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz vlastite zone komfora, stati uz profesionalne plesače i usavršiti tehniku u zabavnim, plesnim izazovima. 

Žiri koji će ih ocjenjivati čine baletni plesač, pedagog i koreograf Dinko Bogdanić (69), primabalerina i baletna pedagoginja Almira Osmanović (60), profesionalni plesač i trener hrvatske plesne reprezentacije Nicolas Quesnoit te profesionalna plesačica Tamara Despot. Dok se 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama, Mia Kovačić (37) i Janko Popović Volarić (38) spremaju se za vođenje showa. 

Led su probili glumica Ecija Ojdanić (44) i Marko Šapina te zaplesali quickstep. 

- Ekipa, super je. Nije uopće strašno - ohrabrila je Ecija kolege koji će tek nastupiti. 

Žiri nije bio oduševljen, ali su im čestitali na otvaranju. 

- 'Ovo je bio kišni, ali ipak jako veseli quickstep. Morate poraditi na držanju - prokomentirao je Nicolas, a žiri se složio da je nastup bio zabavan i u duhu izabranog plesa te da će biti sve bolji. Za svoj nastup dobili su 19 bodova. 



Influencerica Sonja Kovač (34) i Gordan Vogleš zaplesali su bečki valcer u pomalo neobičnoj varijanti i uz zvučnu podlogu Bon Jovija.

- Mene se ovo jako dojmilo, na momente ste izgledali kao da plešete već 10 godina zajedno - rekla je Tamara, a Dinko je dodao kako je ovo prvi valcer koji je vidio da ljudi plešu bosi. Za svoj nastup dobili su 25 bodova. 

Damir Kedžo (31) i Helena Janjušević zaplesali su jazz dance uz dobro poznatu pjesmu '365', hit nekad popularnog boy banda u kojem je Kedžo pjevao. 

- Damire, ti si rođen za showbizz. Imaš ritma i znaš se jako dobro igrati s publikom i kamerom - prokomentirao je Nicolas, a plesni par je pohvalio i Dinko. Za svoj nastup zaradili su 27 bodova. 

Četvrti par koji je nastupio činili su Slavko Sobin (34) i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić, koji su zaplesali rumbu. 

- Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani - pohvalila je Tamara glumca, a on je sam rekao kako bi da nije glumac definitivno bio plesač. Par je dobio zasad najveći broj bodova, okruglih 30 bodova. 



Viktorija Đonlić Rađa (41) i Marko Mrkić pokazali su svoje plesno umijeće uz tango. Viktorijin suprug i bivši proslavljeni košarkaš Dino Rađa (51) bodrio ju je iz prvog reda.

- Morate ponekad slušati glazbu, izlazili ste iz ritma - uputio im je malu kritiku Dinko, a Nicolas ih je pak pohvalio. Za svoj nastup dobili su visokih 30 bodova, isto koliko su ranije dobili Slavko i Gabrijela. 



Glumica Ana Vučak Veljača (32) i Mario Ožbolt zaplesali su jive. Ana se tijekom plesa posliznula i pala, no nitko joj to nije previše zamjerio. 

- Ana nemoj se uzrujavati zbog pada, to se događa i profesionalnim plesačima. Jako ste talentirani - pokušala je glumicu utješiti Tamara, a paru je Nicolas dodijelio sedmicu, unatoč padu. Ukupno su zaradili 22 boda. 



Nives Celzijus (37) i Mateo Cvenić zaplesali su tango i izmamili jak aplauz publike. 

- Nives, sviđa mi se kako plešete erotično i strastveno. Vrlo ste fleksibilni, špaga je bila odlična - pohvalio je nastup Dinko, a Tamara je dodala kako samo Nives i Severina u Hrvatskoj izgledaju odlično u bilo kojoj varijanti. Dobili su solidnih 28 bodova za svoj nastup. 

Josipa Pavičić Berardini (39) i Damir Horvatinčić zaplesali su engleski valcer i zaradili najbolje ocjene žirija zasad, čak 33 boda. 

- Odlično vam idu plesni pokreti - rekao je paru Nicolas, a Tamara je pohvalila Josipu i rekla joj kako izgleda i pleše sjajno večeras. 

Modni stilist Marko Grubnić i Ela Vuković zaplesali su strastveni paso doble, a za svoj vrlo dobar nastup dobili su četiri osmice, odnosno 32 boda. 

- Sjajna energija, povezanost i strast među vama. Jedva čekam vaše nove nastupe - pohvalila ih je Almira. 

Ivan Šarić (32) i plesačica Paula Jeričević idući su zaplesali, a pokazali su kako izgleda njihova verzija cha-cha-cha plesa.

- Ivanov nastup je najprirodniji nastup večeras, onako baš je bilo frajerski - komentirala je Tamara, a komičara je pohvalila i Almira. Nicolas nije bio toliko oduševljen nastupom, a Ivanu je savjetovao da se pozabavi i nekim osnovnim tehnikama te treningu. Za svoj nastup dobili su ne baš sjajnih 22 boda. 

Posljednji par večeri čine novinar Davor Garić (38) i plesačica Valentina Walme koji su zaplesali rumbu, a Garić je kraj plesa dočekao bez košulje. 

- Nemoj nam više ovo raditi. Šalim se, idući put možeš skinuti i hlače - otvoreno mu je predložila Almira, a s tim se dložio i Dinko. Ipak, žiri se složio i u tome kako je nedostajalo plesnih koraka, ali su zato Davor i Valentina očarali izgledom na pozornici. Za svoj nastup dobili su mizernih 18 bodova, najmanje od svih parova večeras. 

Najviše bodova (33) u prvoj emisiji osvojili su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić sa svojim engleskim valcerom, a tek nešto slabiji bio je paso doble Marka Grubnića i Ele Vuković s 32 boda. Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić za tango, a Slavko Sobin i Gabrijela Pilić za rumbu osvojili su po 30 bodova. Žiri ipak nije nagradio golotinju nauštrb plesnih koraka pa su Davor i Valentina završili na začelju.

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega