To je to što me zanima!

Nives razočarala muške fanove: 'Imaš kupaći za babe, skidaj to'

Celzijus je ranije pokazala na terasi hotela koliko je gipka, ali to nije iznenadilo njezine obožavatelje koji su je prošle godine pratili u 'Plesu sa zvijezdama'
Vidi originalni članak

Svestrana pjevačica Nives Celzijus (38) odmara u luksuznom splitskom hotelu zadnjih dana, a zagrebački dom joj trenutno ni najmanje ne nedostaje. Svakodnevno objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, ali nije otkrila tko ju fotografira, odnosno s kim se zabavlja na moru. Celzijus je pozirala na lokalnoj plaži ali se požalila kako je obukla 'malo preozbiljan' kupaći kostim za svoj ukus. 

- Moram pod hitno napustiti ovaj bapski kupaći kostim, ali ovo mjesto ne želim napustiti nikada - komentirala je. S njom su se složili i mnogi muški fanovi koji su je 'zasuli' komentarima. 

'POPEGLAO' I CELZIJUS Šuput na 'aparatima': Grubnić nazvao Nives najdražom lutkom

POGLEDAJ VIDEO: Nives Celzijus u karanteni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nives, nije za tebe takav kupaći, to je za babe. Skidaj to i obuci nešto uže - pisali su joj. Ipak, ima i onih koji su je pohvalili da njoj sve dobro stoji, a osobito bijela boja.

Celzijus je ranije pokazala na terasi hotela koliko je gipka, ali to nije iznenadilo njezine obožavatelje koji su je prošle godine pratili u 'Plesu sa zvijezdama'. 

Zagrepčanka je prije Splita odmarala u svom domu i, kako je rekla, pridržavala se svih uputa epidemiologa. Zadnju pjesmu 'Odjebando' lansirala je u srpnju 2019. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Aykulaa 06.07.2020.

    Ne vidim ništa sporno, ali niti posebno, daleko je od normalnog ženskog tijela,

  • Cirenac 04.07.2020.

    Izgleda da se onaq vrlo dobro rasteže.

  • 04.07.2020.

    badic je mrak, predobar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare