To je to što me zanima!

Nives se hvali sinčićem: 'Vozit će te kapetan Oli kad god želiš'

Tročlana obitelj nedavno je odmarala u španjolskom gradu Marbelli, a Nives je napisala kako je Oliver na putovanju cijelo vrijeme zavađao te kako svugdje stekne prijatelje
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica i supruga umirovljenog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića (47), Nives (37) na društvenim je mrežama objavila fotografiju sinčića Olivera, koji uživa u ljetnim radostima. 

- Imam ja svoj brod i baš me briga za cijeli svijet - napisala je ponosna mama malenog dječaka, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan. Pratitelji su za mališana rekli da je pravi kapetan, a Nives se odmah našalila. 

- Kad god poželiš kapetan Oli te može provozat - rekla je. 

Tročlana obitelj nedavno je odmarala u španjolskom gradu Marbelli. Svoje fanove su izvještavali o tome kako im je na putovanju pa su tako podijelili i fotografiju u kojoj Nives opušteno sjedi na barskoj fotelji, a u naručju joj je sin.

Ljubila ga je u rame i pridržavala da ne bi pao. Našalila se rekavši da je na putovanju samo zavađao.

- Mali zavodnik! Samo pleše, smije se i šarmira sve živo i neživo... a meni srce k'o kuća! - ispričala je. 

POGLEDAJTE VIDEO O GORANU IVANIŠEVIĆU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • etica 29.08.2019.

    A sto je sa djecom iz prvog braka? Oni nisu obitelj? Ili se oni svrstavaju u obitelj kod majke? Ili tata ima svoju obitelj, mama svoju, a oni negdje u sredini.

  • kliko 29.08.2019.

    Cestim pojavljivanjem u medijima stete sebi jer postaje sve jasnije koliko su isprazni........ mozda bi inace covjek bolje mislio o njima......

  • lolitta 29.08.2019.

    Malac zna plivati ili? Neka je on sam u gumenom camcu dok inteligentna mama fotka. Djeca se za sekundu prevrnu, zasto to dijete nema one djecje rukavice ili prsluk? Ah, da, vjerojatno ne bi lijepo izgledalo na slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare