To je to što me zanima!

Nives se svađala s pratiteljem: 'Tko bi imao ženu poput tebe?'

E da je meni to samopouzdanje. Lik misli da se mi žene ostvarujemo tako što se udamo za takvu budalu. Blago njemu, odbrusila mu je Nives, a muškarac joj je rekao da 'istina boli'
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (37) vrlo je aktivna na društvenim mrežama i objavljuje razne fotografije i snimke, a sada je ponovno zagolicala maštu brojnim pratiteljima. Međutim, jednom od njih posljednja njezina fotografija nije 'sjela'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pravi si primjer majke. onda kažu muževi zlostavljaju žene. Smijeh, pa tko bi imao ženu poput tebe - napao ju je pratitelj. Jedna djevojka upitala ga je što to Nives nedostaje, a komentiraju se pridružila i pjevačica.

- Ne znam što meni sve fali, ali njemu, osim zdravog razuma, osam razreda osnovne škole. E da je meni to samopouzdanje. Lik misli da se mi žene ostvarujemo tako što se udamo za takvu budalu. Blago njemu - odbrusila mu je Nives. Tada joj je muškarac rekao da ju 'istina boli'.

- Tvoja istina u komentarima i porukama je dijametralno suprotna pa ne znam više što je tvoja istina... A prava istina je da ništa ne boli kao povrijeđen ego - odgovorila mu je ponovno Nives.

Također, Celzijus je zapazila kako su njegov komentar lajkale i mnoge žene.

O 'PLESU SA ZVIJEZDAMA' Nives Celzijus: 'Jedva čekam osjetiti strast plesa u tijelu...'

- Što je najtužnije, nije on ovdje najveći idiot... Hajde muškarci, ali ove žene koje lajkaju komentar koji potiče nasilje nad ženama je van svake pameti - napisala je Nives.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Ororo 11.03.2019.

    ovo fotografiranje dupeta, sto je vece to je bolje... nije ni jedna zena iskomentirala kao lose jer je to moderno sad....ok al zakaj nosis stikle? one zene koje su se prve pocele tak naslikavat su nosile tenisice ili su bile bose i imale fino veliko dupe uzak struk i u globalu cisti sportski likovi od zena. a ne da ti sve zvisi nakon sto skines tu visoku petu s noge. ....i jos nesto.... kaj bi svijet rekao kad bi mi muskarci poceli se naslikavat , selfije ili u krupnom planu nije vazno al je vazno da se vidi nabreklina. ono kao svi se mi muski pocnemo naslikavat nakurceni prema napred sa doljnim dijelom tijela i naravno sa ukrudbenkom medu gacama. glavno da smo sto vise slang, sportivo i sa lijepo slojevitom i oblom nabreklinom ispod remena. dopusteni su svi odjevni predmeti osim bas da smo u doljnjem rublju jer bi to bilo "degutantno". i naravno slobodno razmjenjujmo te slike po instagramu i kojecemu da se i nasa djeca mogu "ponosit" sa svojim cacom

  • Kust 09.03.2019.

    I sta pita: 'Tko bi imao ženu poput tebe?' Odgovor:"Ja".

  • slovenk@ 08.03.2019.

    Odvratna mi je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare