To je to što me zanima!

Nives se utegnula u užu haljinu pa joj ispale grudi: 'Bombetina'

Pjevačica se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komentari koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli
Vidi originalni članak

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (38) svoje pratitelje na društvenim mrežama voli 'počastiti' golišavim i provokativnim fotografijama. Sada je podijelila fotografiju na kojoj je u raspjevana, u veselom izdanju i blagdanskom raspoloženju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja, kad mi zamiriši pečeni odojak - napisala je Nives u opis fotografije. Njezini su je pratitelji 'počastili' lajkovima i brojnim komentarima na račun njezina izgleda.

'Bombetina', 'Boginjo', 'A sisa gdje hoćeš', 'Uvijek si lijepa i zgodna' - neki su od komentara pored fotografije.

UŽIVA NA ODMORU Nives raspametila obožavatelje novom fotkom: 'Daj se obuci...'

Nives se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komentari koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli.

- Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom - napisala je odlučno Nives.

Nives na Instagramu svakodnevno objavljuje sadržaj za više od 300 000 pratitelja, a povremeno sa svojom vjernom publikom prokomentira aktualnosti ili nešto što joj smeta. Ovog puta, žuti karton dobili su dežurni moralizatori. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 156

  • mala vatra 30.12.2019.

    Samo fali bombaš...

  • retita🦋 30.12.2019.

    Ta žena zna da sex sve prodaje Privatno može biti dobra majka i vrijedna žena.Javno servira ono što raja puši.I dok god izaziva buru ona će to raditi.Bilo brisanje nogometnog travnjaka stražnjicom ili glancanje kuhinjskog elementa grudima.Eto.

  • Leo Archibald 30.12.2019.

    Ufffff dobra dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare