To je to što me zanima!

Nives ulovili u 'čudnoj' radnji, zadigla haljinicu: 'Što radiš to?'

Snimanja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uvijek su zabavna. Kandidati uveseljavaju svojim transformacijama, a žiri ih spremno dočekuje. A u pauzi od snimanja odmaraju pa se Nives u vrućem studiju i rashladila
Vidi originalni članak

Na snimanjima zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nikad nije dosadno. Natjecatelji zabavljaju svojim transformacijama, a ništa manje zanimljivo nije niti iza kamera i u pauzama od snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditeljica Maja Šuput (41) te članice žirija Indira Levak (47) i Nives Celzijus (39) zasjale su u crvenim odjevnim kombinacijama koje je za njih pripremio modni stilist Marko Grubnić (38). Nives je ovoga puta imala najkraću haljinu koja joj je jedva sakrila škakljive dijelove. 

U pauzi snimanja Indira ju je 'uhvatila' kako je podigla haljinu. Zapitala se što točno radi, a čini se kako se Nives malo 'proluftala'. No spremno je pozirala čim je Indira uključila kameru.

Nives je u ruci držala papir te je mahala njime nakon što je podignula haljinu.

- Hladim guzu, vruće je ovdje - rekla je u svom stilu. 

Grubnić je na društvenim mrežama napisao kako ga je Nives vjerojatno 'mrzila' zbog ove odjevne kombinacije, no smatra kako se isplatilo jer joj odlično stoji.

BOŽIĆNO RUHO Vruće izdanje Šuput, Celzijus i Indire: Okršaj dekoltea u showu

I dok je Nives odjenula usku haljinu, Indira i Maja imale su duže. Dame su istaknule dekolte, a gledateljima showa nije se svidjela Majina haljina. Pisali su u komentarima kako nije bilo potrebe za volanima te da izgleda poput 'četke u autopraonici'.

S druge strane, Nives je dobila puno komplimenata na račun izgleda, a na Instagramu je napisala kako je zadovoljna s frizurom koju je imala. 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • debilana11 22.12.2020.

    čuj šta radi. pa prodaje se

  • DaliborMijic 22.12.2020.

    Tražim odojka za kupiti do 30kg žv.

  • VLADEK72 22.12.2020.

    Mačak Kesonja (nadimak jer se stalno kesi!) ne može ni usta zatvoriti zbog ogromnih blještavih zuba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare