To je to što me zanima!

Nives: Zbog Kaćunka ću se s Dinom vjenčati i u crkvi

Autorica najprodavanije knjige godine počela je razmišljati o crkvenom vjenčanju s Dinom. Na tu ideju došla je zbog prijateljstva s don Kaćunkom
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (26) o boljem suprugu nije mogla ni sanjati, kaže. Za dinamovca Dinu Drpića (27) udala se u Las Vegasu prije tri godine. Umjesto tradicionalne bijele vjenčanice, Nives je odjenula provakativnu tigrastu haljinu. Par mjeseci kasnije rodila je sina Leonea, pa kćer Taishu (1). Dino je na rukama tetovirao njihova imena. Autorica “Gole istine” posljednjih nekoliko mjeseci postala je bliska prijateljica s don Kaćunkom. On joj je, kaže, podrška.
- Jako je utjecao na mene. On pokudi i pohvali sve što napravim i hvala mu na tome. Zbog njega ozbiljno razmišljam da se Dino i ja vjenčamo u crkvi - kazala je.
Nives trenutačno radi na dvije knjige, za koje kaže, da će biti veći hit i od "Gole istine". Najavila je kako su u tijeku završni pregovori da knjige izađu i u zemljama Europske unije.
Starleta još nije odustala od nagrade "Kiklop" iako joj je direktorica Sajma knjige, Magdalena Vodopija, rekla kako nema šanse da osvoji tu nagradu jer ne želi upropastiti ugled svojeg sajma.
Pjevačica smatra da Vodopija upravo takvim izjavama ruši kredibilitet Sajma knjige. Najavila je i podizanje nekoliko sudskih parnica.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ajvi 17.12.2008.

    \"Nives Celzijus (26) o boljem suprugu nije mogla ni sanjati, kaže. \" hahahahahahahahahahahaha

  • svi_smo_doma 17.12.2008.

    A koja će ti crkva dozvolit\' da se vjenčaš u njoj?

  • voreti3 16.12.2008.

    mišljenja oko nives uvijek su većinom podijeljena, jer je ona takva osoba koja zaokuplja pažnju šire javnosti za razliku od drugih! to je činjenica, a to šta piše knjige tj ima namjeru to joj je ipak plus u njenom uglavnom skandaloznom životu. shvatila je da nije sve u skandalima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare