To je to što me zanima!

Nizozemci prozvali Uraganke: 'Izgledaju kao plastične lutke ili glumice iz filmova za odrasle'

Grupa Hurricane svojim vatrenim nastupom u drugoj polufinalnoj večeri dobila je simpatije publike i mnogih drugih, ali u gomili pozitivnih komentara našli su se i poneki loši...
Vidi originalni članak

Ovogodišnje predstavnice Srbije, grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić (27), Ivana Nikolić (26) i Ksenija Knežević (25), večeras nastupaju u velikom finalu Eurosonga s pjesmom 'Loco loco'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov nastup nakon druge polufinalne večeri izazvao je brojne pozitivne komentare i oduševljenja na društvenim mrežama, a podršku im je pružila i naša predstavnica Albina Grčić (22).

ANKETA: KAKVE SU BILE? Uraganke 'zapalile' Rotterdam i podigle publiku: One su kraljice

Međutim nisu svi komentari bili vrijedni hvale, jedna gledateljica je napisala da 'Srbija nudi puno botoksa i silikona', a niti na nizozemskoj televiziji nisu imali riječi hvale za srpske predstavnice, komentirali su da izgledaju kao 'plastične lutke ili glumice iz filmova za odrasle'.

Jedan od negativnih komentara napisala je i nizozemska pjevačica Karim Bloemen (60), a u obranu svojih sunarodnjakinja stala je pjevačica Katarina Ostojić Kaya (37).

- Pročitala sam negdje da tamo neki ljudi iz nizozemskog showbizza pričaju da 'Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona' aludirajući na naše predstavnice. Kao netko tko već dugi niz godina živi u Belgiji, moram reći da oni jesu sigurno 'zgranuti i šokirani' kad vide upadljivu i neospornu ljepotu i glamur - započela je pjevačica svoju objavu.

DISCIPLINA, NEMA ZEZANCIJE Prije finala: Marija Šerifović je Uragankama oduzela mobitele

- U tom, a i u mnogim drugim dijelovima Europe, žene sve manje liče na žene, izgledaju neprirodno i ne ustručavaju se drugu ženu nazvati ku*vom jer nosi visoke štikle - zaključila je Kaya.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • tanja92 24.05.2021.

    Sve je to bolesno

  • mexpert 24.05.2021.

    a kao jedna od njihovih voditeljica izgleda kao žena ?????....nije me briga za te tri pevaljke, ali nizozemci....pokrijte se ušima

  • Mali od zanata1975 23.05.2021.

    To je ono: reci mi dok to nisam rekao. Nizozemci gadni ko: 7 smrtnih grijeha, ako cemo iskreno

Komentiraj...
Vidi sve komentare