To je to što me zanima!

'Njemačka traži zvijezdu': Dva puta pala u nesvijest u showu

Natjecateljica showa 'Njemačka traži zvijezdu', Nina Richel, bez svijesti je ostala tijekom showa te nakon što su se kamere ugasile. Bijesni otac odvezao ju je kući
Vidi originalni članak

Kandidatkinja u showu 'Njemačka traži zvijezdu', Nina Richel (17), u subotu navečer dvaput je pala u nesvijest. Prvi put bez svijesti je ostala tijekom showa, a drugi nakon što su se kamere ugasile. Nina se prošli tjedan, dok je bila u kući s ostalim kandidatima, zbog higijene svađala sa suparnicom Annom-Carinom Woitschack (18). U subotu prije nastupa, situacija je eskalirala. Nina je kasnije pred sedam milijuna gledatelja pjevala pjesmu 'Every Time We Touch'. Zbog čestih svađa bila je nervozna, a to su primijetili i članovi žirija pa su joj prigovorili kako bi se trebala više koncentrirati na pjevanje, a manje na svađe. Nakon toga otišla je na pozornici prvi put pala u nesvijest. Morali su je odnijeti u backstage. 

- Nini su dali kisk, bilo je strašno - rekla je njezina majka, piše Bild.

Liječnici su je pregledali i zaključili da može nastaviti s natjecanjem. Nekoliko minuta nakon ponoći, kada je show završio, Nina se po drugi put onesvijestila. To je razljutilo njezinog oca, pa ju je iako je prošla dalje, odvezao kući.

- Dosta je bilo - rekao je Ninin otac.

S RTL -a  kažu kako se nadaju da će se Nina ipak vratiti u show.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Name_1 07.03.2011.

    tristo trideset četiri tisuće tristo dvadeset sedmi

  • giz 07.03.2011.

    četvrta

  • WalterNowotny 07.03.2011.

    treći

Komentiraj...
Vidi sve komentare