To je to što me zanima!

Njen tajni roman tužnih ljubavi: Dolores Lambaša pisala knjigu

U romanu s autobiografskim elementima piše tko je bio njena strastvena ljubav, ali je rijetko imao novca, tko je njezin Odisej, a tko je Starješina koji ju je otjerao...
Vidi originalni članak

Dolores Lambaša nikad nije uspjela dovršiti roman s autobiografskim elementima koji je počela pisati prije četiri godine. Glumica koja je lani u listopadu umrla u 33. godini od posljedica teških ozljeda nakon automobilske nesreće, nekolicini svojih prijatelja dala je još u rujnu 2010. godine prvih dvadesetak stranica rukopisa. 

U nedovršenoj knjizi Dolores piše tko je bio njena strastvena ljubav, ali je rijetko imao novca, tko je njezin Odisej, a tko je Starješina koji ju je otjerao...

U tiskanom izdanju 24sata u ponedjeljak pročitajte detalje iz romana s autobiografskim elementima koji je pokojna Dolores pisala.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • KanaanZg 10.03.2014.

    Poznata po tome što je cuclala staru žlundru! Doslovno!

  • sukno 10.03.2014.

    Što je ona uopće napravila loše da je se toliko proziva i kao ne voli..osim što je bila sa starijim muškarcima,..nevjerojatno dokle seže ljudska zloća..da te Bog sačuva, strašno! Al svi imate djecu, il će te imat..tješi me što se sve vraća i plaća..pa tako i zli jezici.

  • _petra_ 10.03.2014.

    nije mi bila "draga" dok je bila ziva a ni sad necu mijenjati misljenje samo zato sto je pokojna

Komentiraj...
Vidi sve komentare