To je to što me zanima!

Nježni zagrljaji pokrenuli priče: Lijepa odvjetnica ljubi Deppa?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvjetnica je podrijetlom iz Kolumbije, a iz njene tvrtke otkrivaju kako je vješta u formuliranju ofenzivnih i obrambenih strategija parničenja za privatne klijente, što je i u ovom slučaju pokazala
Vidi originalni članak

Suđenje između Amber Heard (36) i Johnnyja Deppa (58) je u punom jeku, a pažnju je posljednjih dana privukla lijepa odvjetnica slavnog glumca, Camille Vasquez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Camille Vasquez je odvjetnica u tvrtki Brown Rudnick, a sudeći prema biografiji na web stranici, ona je suradnica iz okruga Orange u Kaliforniji. Njena uža specijalnost su za sada sudski sporovi i arbitraža.

- Njezina trenutna praksa usredotočena je na tužbe za klevetu na strani tužitelja, s dodatnim iskustvom u sporovima oko ugovora, poslovnim deliktima i tužbama vezanim uz zapošljavanje - piše u njenoj biografiji.

SUĐENJE JE U TIJEKU Depp tužio Heard, ona sad tuži njega, a poznati su novi detalji: 'Vjenčani smo i mogu ju udariti'

Lijepa odvjetnica podrijetlom je iz Kolumbije, a iz njene tvrtke otkrivaju kako je vješta u formuliranju ofenzivnih i obrambenih strategija parničenja za privatne klijente, što je i u ovom slučaju pokazala.

No, krenula su i šuškanja kako postoji određena kemija između nje i Deppa, sudeći prema nekoliko nježnih zagrljaja tijekom suđenja.

POGLEDAJTE KAKO DRIFTA INFLUENCERICA SARA DAMNJANOVIĆ: 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare