To je to što me zanima!

Nježno se držali za ruke: Milica i Todorić uživali su u spektaklu

Mlađi sin najbogatijeg Hrvata Ivice Todorića u srijedu je uživao u nastupu irske plesne skupine 'Lord of the Dance' u društvu djevojke, srpske manekenke Milice
Vidi originalni članak

Plesni spektakl 'Lord of the Dance' koji je dosad vidjelo preko 100 milijuna ljudi u 67 država u svijetu, u srijedu je gostovao u varaždinskoj Areni. U nastupu irske plesne skupine, čiji je nastup Los Angeles Times opisao kao senzacionalnu predstavu, uživali su mlađi sin najbogatijeg Hrvata, Ivan Todorić, u društvu djevojke Milice Mihajlović, bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, manekenka Dora Markotić, koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić i brojni drugi.

Odlično raspoloženi par, koji je u vezi tri godine, držao se za ruke i sa zanimanjem odgledao show osnivača i koregrafa Michaela Flatleyja koji drži rekord u čuvenoj londonskoj Webley Areni s 21 rasprodanim nastupom dan za danom. Studentica menadžmenta i manekenka u kolovozu je zaplesala na Severinine hitove u Dubrovniku gdje je par ljetovao.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • VibroMan 17.11.2011.

    ,bila sam i JA ,pa zakaj niste to objavili,prosim lepo!?

  • roker_1 17.11.2011.

    i ja bi rdo pogledal spektakl koji su oni gledali ali mi tata nije nikakvi bogataš da me zaposli u nekoj finoj firmici nego radim društvo jacinim ljudima na zavodu za zapošljavanje

  • marin.0202 17.11.2011.

    Dok je moj tata branio Hrvatsku i obitelj izvukao iz cetnickoga pakla Slvavonije tvoj dragi tata i kompanija su krali naveliko, da bi se sad sincic naguravao po zutoj stampi sa nekin Srpslim sponzorusama.Fuj gamadi jedna ,Bilo jednom u Hrvatskoj.Ali nazalost Hrvata koji svoje vole je sve manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare