To je to što me zanima!

Njima su doletjele rode: Slavni koji su se borili s neplodnošću

Ove zvijezde znaju kakav je pakao prolaziti sa svojim partnerom neuspješne umjetne oplodnje. Godinama su se borili s tim, ali nisu posustajali
Vidi originalni članak

Chrissy Teigen i John Legend

Vjenčali su se 2013. godine i pokušavali su godinama dobiti bebu. 

- Bit ću iskrena, John i ja imamo problema. Da smo barem mogli dobiti dijete prije pet, šest godina, ali nismo. To je bio proces. Odlazimo kod liječnika - rekla je svojedobno.

Onda su 14. travnja 2016. dobili su kći Lunu Simone. 

Courteney Cox i David Arquette

Sa sada već bivšim mužem, popularna glumica iz serije 'Prijatelji', godinama je pokušavala dobiti dijete. 

Njezino tijelo nije moglo iznijeti trudnoću. Imala je nekoliko spontanih pobačaja, a poslije umjetne oplodnje dobili su djevojčicu Coco u lipnju 2004. godine.

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan 

- Pokušavali smo dobiti dijete godinama. Imali smo tri spontana pobačaja. Puni ste nade svaki put kad saznate da ćete imati dijete. Počnete zamišljati kako će izgledati. Počnete planirati, a onda sve nestane. To je jako teško iskustvo. Većina ljudi ne raspravlja o pobačaju jer se brinu da će to utjecati na vaš odnos ili na njih same - kao da ste defektni ili ste učinili nešto da prouzrokujete to. Zato se borite sami... Nadamo se da ćemo dijeljenjem naše priče ljudima dati više nade koju smo mi osjetili i da će im pomoći da progovore o svojim iskustvima - objavio je tvorac Facebooka na svom profilu prije dvije godine. 

Iste godine dobili su prvu kćerkicu Maximu. Ove godine postali su roditelji malene August.

Brooke Shields i Chris Henchy

Glumica se borila s cervikalnom displazijom koja joj je otežavala začeće. Poslije umjetne oplodnje ostala je trudna, ali je imala spontani pobačaj.

- Bili smo slomljeni. Sve do tad, mislila sam da, samo zato što je vrijeme i što želim bebu, da će to biti lako - reklaje Brooke.

Dugo su se borili, ali su uspjeli. Rodila je dvije kćeri, Rowan 2003. i Grier 2006.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lola2108 04.11.2017.

    Ne postoji umjetna oplodnja,vec medicinski potpomognuta oplodnja.Tu nema nista umjetno!Tim izrazom vrijedate sve parove korisnike te metode zaceca,kao i djecu zacetu tim putem.Mislim da bi novinari trebali paziti kako se izrazavaju a ne pisati jezikom ulice.

  • 03.11.2017.

    pa neka baš mi je drago

  • 03.11.2017.

    tako su i jedni moji prijatelji, godinama pokusavali dobiti dijete, umjetne oplodnje i slicne stvari, doktor im je rekao da su sanse jako male i kad su odustali nakon par godina prirodno dobili prvo jedno ,pa za godinu i pol drugo i za dvije godine od drugog djeteta trece dijete.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare