To je to što me zanima!

Njoj je baš kao u raju: Rihanni odjeća uopće nije na pameti

Kako bi se oporavila nakon navodnog skandala s kokainom, iako ona tvrdi da je koristila samo joint, Rihanna se zaputila na Havaje gdje se odlučila malo odmoriti
Vidi originalni članak

Pjevačica je spojila ugodno s korisnim. Naime, Rihanna (27) trenutačno boravi na Havajima zbog vjenčanja svoje dugogodišnje pomoćnice Jennifer Rosales i njezinog partnera Aarona Davisa, no ona je ta koja dobiva svu pažnju. 

To joj ponajviše uspijeva fotografijama u mini bikiniju koje objavljuje na društvenim mrežama. Po cijele dane se izležava na suncu, te jednostavno ne može odoljeti, a da svoje obožavatelje ne obavijesti o tome koliko uživa. 

Kad je poziranje u pitanju, u prvom planu su, kao i obično, njezine obline. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • beemysm 20.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • beemysm 20.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • budimorealni69 19.04.2015.

    a sta se trebala slikat u skijaskom odjelu na hawaima ??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare