To je to što me zanima!

Norveška princeza traži dečka putem interneta nakon razvoda

Martha Louise na društvenim mrežama često objavljuje šaljive fotografije, a sudeći po komentarina Norveška princeza ima i mnogo obožavatelja
Vidi originalni članak

 Na svojoj društvenoj mreži, 45-godišnja kći kralja Haralda (80) i kraljice Sonje (80), napisala je svoju najveću Božićnu želju. 

- Za Božić želim jednoroga - zaželjela je princeza, a Djed Božićnjak joj na to odgovara: 'Budi realna'.
- Ok, onda želim dečka- našalila se Martha, 'Koje boje želiš da bude tvoj jednorog?' odgovorio joj je Djedica.

Martha na društvenim mrežama često objavljuje šaljive fotografije, a sudeći po komentarima Norveška princeza ima i mnogo obožavatelja.

- Šteta što živim daleko - napisao je jedan od pratitelja. 

Drugi obožavatelj napisao je kako bi mu bila čast postati njen dečko.  Norveška princeza Martha Louise (45) i književnik Ari Behn rastali su se 2016. nakon četrnaest godina braka. Princeza se za Arija Behna (45) vjenčala 2002. godine, a zajedno imaju tri kćerke, Maud Angelicu (14), Leah Isadoru (12) i Emmu Tallulah (8).

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zvjezdana pikl_1 23.12.2017.

    Žena je shvatila da moderna tehnologija joj može pomoć u njezinim željama i potrebama. Jedno je sigurno titula princeze će biti bitnija os nje same. Bit će ddobra lovina.

  • First Lady 15.12.2017.

    Mislim da bi ga na ovom portalu našla 100% :)))

  • Mthesecond 15.12.2017.

    Tipično za žene njenih godina,mnoge traže dečke na taj način...Hahaha..Pa što nebi i ona :)) Ona je razliku od drugih provjerena roba,već znaš što dobijaš :)) Zašla je već u ozbiljne godine ali i dalje izgleda ko princeza,simpatična je i mislim da bih joj dao kredit na neki kraći rok...Hahaha...Nije mala stvar imati princezu,naletjeti na princezu :)) To je nešto što joj diže cijenu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare