To je to što me zanima!

Nos joj je na početku karijere bio prepreka, a sad je prednost

Ravnopravna je s Robertom Englundom koji je odigrao Freddyja Kruegera te s Christopherom Leejem kojeg publika pamti kao Drakulu. Takvi glumci vas jednostavno hipnotiziraju, rekao je redatelj Hardy
Vidi originalni članak

Rekli su mi da si pronađem drugi posao jer neću imati uspjeha u glumi, prisjetila se Bonnie Aarons (39). Glumicu je javnost zamijetila u najnovijem hororu “Časna” u kojem je utjelovila čudovište Valak koje se nalazi u časnoj sestri. Film je najavljen kao najmračniji i najsablasniji nastavak najstrašnije franšize ikad, a u prvom vikendu prikazivanja u Americi je zaradio više oko 338 milijuna kuna.

 

Horor je diljem svijeta, od premijere u kinima 7. rujna, ostvario čak milijardu i 800 milijuna kuna dobiti. Zarada “Časne” je dojmljiva s obzirom na to da su u snimanje uložili oko 127 milijuna kuna. Bonnie je publika već prozvala “kraljicom horora”, a ona je ispričala kako joj je izgled, odnosno njezin nos, bio mana na početku karijere.

 

- Kad bi me pogledali na audiciji, rekli bi da nisam za tu ulogu - prisjetila se Bonnie, koja je glumačku karijeru počela u djetinjstvu. Završila je i školu glume kod pokojnog engleskoga glumca Georgea Rosea. Aarons je nakon brojnih neuspjeha nakratko napustila Hollywood i otišla je raditi u Europi. Tamo je snimala reklame i glazbene spotove te odigrala neke manje uloge. Kada se vratila u Hollywood, glumila je u trileru “Mullholand Drive”, biografskoj drami “Boksač” te romantičnoj komediji “Princezini dnevnici”.

Bonnie nikad nije objasnila kako to da kao većina glumica nije “pokleknula” plastičnoj kirurgiji. Filmski kritičari i publika ističu kako je Aarons nos postao prednost u žanru horora. Za njezinu ulogu sablasne časne sestre nije joj trebala neka posebna prostetika nego tek šminka i halja.

- Jako sam zahvalna što sam odigrala taj lik. Obožavam ulogu časne i odlično sam se zabavila - ispričala je Bonnie. Redatelj filma “Časna” Corin Hardy (43) istaknuo je kako Bonnie spada u kategoriju glumaca koji su upamćeni jer su utjelovili legendarne negativce.

- Ravnopravna je s Robertom Englundom koji je odigrao Freddyja Kruegera te s Christopherom Leejem kojeg publika pamti kao Drakulu. Takvi glumci vas jednostavno hipnotiziraju i potpuno opsjednu lik koji tumače - objasnio je Hardy. Dodao je kako iz Bonnie isijava jedinstvena prisutnost i kako mu se svidjelo njezino lice koje je iznimno kinematografsko i jako zastrašujuće.

- Ima upečatljivo i lijepo lice i bez šminke, ono je poput neke vrste klasičnog, holivudskog lica i to je čini tako posebnom. Istodobno ima taj čelični pogled i blijede oči - ispričao je. Istaknuo je kako je upravo zbog tih osobina htio Bonnie u hororu te da se rijetko sreće takva vrsta pravoga karaktera.

- Prednost kod Bonnie je i što voli strašiti ljude i jako joj se sviđaju horori. Bilo je zabavno u pauzama od snimanja kada je prilazila ostalim glumcima i zastrašivala ih i radila im spačke - prisjetio se redatelj. Aarons je ispričala kako su je se kolege na setu u Rumunjskoj bojali kad se maskirala, a u jednom trenu je i sama vrisnula jer se jako prestrašila “nepoznatog bića” u svojoj blizini.

 

- U šator nam je uletio šišmiš i zagledao se u mene - rekla je Aarons. Glumica je utjelovila demonsku časnu i u hororima “The Conjuring 2” i “Annabelle: Creation”.

OVO JE BIZARNO: Teorije zavjere o Kardashianima, najslavnijoj obitelji na svijetu!

POGLEDAJTE I OVO:

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

​​​​​​​

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • black_cat 01.10.2018.

    Kakva kljuka, orla bi posramila

  • kliko 01.10.2018.

    Majko mila. Jos uz to i kost i koza...... ufffffff

  • Pa šalim se, bokte! 01.10.2018.

    U šator nam je uletio šišmiš i zagledao se u mene. Lažeš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare