To je to što me zanima!

Nova cura Gorana Vlaovića ista je kao njegova bivša žena

BILI NA CAJKAMA Bivši nogometaš se u klubu družio s 25-godišnjom studenticom Ivanom Reacek. Trenutačno se rastaje od supruge Milane nakon 18 godina braka
Vidi originalni članak

Naravno da me ne bi bilo sram priznati da imam djevojku, ali Ivana mi je samo prijateljica, rekao nam je bivši nogometni reprezentativac. Goran Vlaović (39) u petak se s atraktivnom crnkom Ivanom Reacek (25) družio u zagrebačkom narodnjačkom klubu u Folnegovićevu naselju. Djelovali su vrlo prisno, a mnogi su rekli kako mu je to nova djevojka. Vlaović, koji se trenutačno rastaje od kantautorice Milane, s kojom je u braku bio 18 godina, tvrdi da su on i Ivana vani bili s društvom. Svjedoci kažu da su popili nekoliko pića, pozdravili se s poznanicima i otišli zajedno u Goranovu automobilu.

Njegova supruga Milana jučer nije bila dostupna za komentar. Njezini prijatelji kažu da joj ne bi smetalo da Goran ima novu djevojku jer su se rastali u prijateljskim odnosima zbog njihovo troje djece.    

Milana i Goran zajedno su ljetovali

S kćeri Nikom (7), sinovima Marijem (15) i Stjepanom (17) ljetos su na Braču slavili Goranov 39. rođendan. Milana i Goran tamo nisu bili kao par nego kao prijatelji. Odluku o odvojenim životima donijeli su još početkom godine.    

Idi na 24sata

Komentari 53

  • rozickazauvijek 15.10.2022.

    Navedena Ivana iz članka, iza sebe ima 11 godina dug staž razaranja obitelji i brakova pa čak i veza. Ta se nikada nije zapitala koliku djecu je ostavila bez očeva, a da ne spominjem da svojoj djeci doma dovodi sve te frajere, jedino ne znam da li im ih predstavlja kao opet novog taticu ili kako?!

  • sahara 06.09.2011.

    A jeste se okomili na tu ženskicu možda nije ništa ni kriva ni dužna....

  • MartinaTufarevic 05.09.2011.

    Kakve vi pisete gluposti....cura nije nikakva studentica,niti sponzorusa.Curu osobno znam jer je isla samnom u razred u frizersku,i radi kao frizerka......i neznam od kud je prica da je studentica.....fakat novinari pisu svakakve gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare