To je to što me zanima!

Nova iznenađenja: Striper i striptizeta ulaze u BB kuću?

Muškarci i žene u kući podijeljeni su u dva tima i imaju dvije prostorije - tzv. mušku gajbu i djevojačku sobu. Među prvim izazovima koje su dobili bit će prvi poziv u vanjski svijet
Vidi originalni članak

Žene ne znaju ništa o sportu, a muškarci su hrabriji. Kuhanje i čišćenje ženama prirodno ide, seks bez emocija ne dolazi u obzir, dok muškarci žele samo jedno. Žene su loši vozači, a muškarci puno piju i ne vole kućanske poslove' – ovo su samo neki od stereotipa s kojima se muškarci i žene susreću svaki dan. No, je li tome uistinu tako pokazat će, ovaj tjedan, stanari Big Brother kuće.

BB SAPUNICA Ana-Marija Karli: Tebi je jasno da ovo s Bojanom nije gotovo?!

Muškarci i žene u kući podijeljeni su u dva tima i imaju dvije prostorije - tzv. mušku gajbu i djevojačku sobu. Među prvim izazovima koje su dobili bit će prvi poziv u vanjski svijet.

Naime, u obje sobe postavljen je telefon, a stanari putem njega mogu pozvati, ni manje ni više nego stripera ili striptizetu. Budući da  je prošlo više od 70 dana otkako su BB-ovci u izolaciji, pitanje je hoće li se okrenuti iskonskim potrebama i u kuću dozvati egzotičnog plesača ili plesačicu.

NOVA BB UZBUĐENJA Anezi i Tomo pobijedili u talent showu, a kuću napustila Karla

Izazovna zbivanja počinju ovog tjedna u Big Brother kući, a u današnjoj dnevnoj emisiji u 22:10 sati na RTL-u saznajte kako su stanari reagirali na prvu ponudu i tko je pokleknuo pred nekim od stereotipa.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kung fu panda 10.04.2018.

    Najinteresantnija u kući mi je kutna garnitura

  • Jedan_dečko 10.04.2018.

    prije 2 dana su bili striper i striptizeta

  • Kmica27 10.04.2018.

    Dao sam ti 'dobar' LilMonster jer se slazem sa tobom ali vjeruj mi! Onaj famozni xd na kraju svake recenice(ne znam tko ga izmislio, ali zelim da mu je to posljednje dobro(lose) u zivotu) nije potreban 😂😛

Komentiraj...
Vidi sve komentare