To je to što me zanima!

Nova Lara Croft skinula je sve sa sebe u 'Tulipanskoj groznici'

Okrutni i ljubomorni bogati trgovac počinio je grešku kada je u svoj dom pozvao mladog i naočitog slikara. Njegova supruga će tako napokon naći nekoga tko će joj pružiti utjehu
Vidi originalni članak

Požuda, opsesija, izdaja. Život mlade Sophije korijenski će se promijeniti jednom kada u njega uđe mladi umjetnik Jan Van Loos.

Nakon što se Sophia iz nužde udala za bogatog trgovca Cornelisa Sandvoorta, u 17. stoljeću u Amsterdamu, taštom i imućnom trgovcu je samo jedno na umu - obiteljski portret. Njegova želja za prestižem i statusom u amsterdamskom društvu dovest će mladog slikara Van Loosa u njegov dom.

Kako to biva, prelijepa Sophia i Jan započinju strastvenu ljubavnu aferu. Mladi ljubavnici namjeravaju pobjeći, no treba im novac, koji se u to vrijeme u Amsterdamu mogao zaraditi zahvaljujući nevjerojatnoj trgovini tulipanima kada se jedan jedini cvijet prodavao za deset puta više no što je tada iznosila prosječna godišnja plaća.

Ali njihov plan saznat će i ljubomorni Cornelis...

Pogledajte foršpan

U glavnoj ulozi u filmu nalazi se nova Lara Croft, Alicia Vikander, dok je ulogu njenog ljubavnika Jana preuzeo Dane DeHaan. U ostalim ulogama su Jack O'Connell, Zach Galifianakis, Judi Dench, Holliday Grainger, Matthew Morrison i Cara Delevingne, a ljubomornog muža glumi veliki Christoph Waltz.

Redatelj je Justin Chadwick, koji se prihvatio režije prema scenariju legendarnog Toma Stopparda, koji je adaptirao originalno djelo Deborah Moggach.

Film u kina, u distribuciji Blitza, dolazi 07. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Metal👊Machine 29.08.2017.

    Sve dobri glumci i onda stave ovu Caru Delnešto, mala jednostavno ne zna glumit. Valjda neće imat neku veću ulogu.

  • 28.08.2017.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare