To je to što me zanima!

Nova lekcija: Zavodnici morali naučiti kako pristupiti curama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kristian i Mateo već su prvi dan svoje zavodničke avanture od Mentora dobili svoj prvi zadatak. Morali su prilaziti curama na Zrću i tražiti ih da ocijene njihov izgled
Vidi originalni članak

Čim su se dečki smjestili u svom apartmanu u Novalji, dočekao ih je Mentor sa prvim zadatkom. Ostavio im je omotnicu i rekao da će ih promatrati 'iz sjene'. 

Kristian i Mateo morali su prilaziti djevojkama na Zrću kako bi one ocijenile njihov izgled. S obzirom da su na Zrću većinom stranci, Mateo aka Porter imao je malo teži zadatak zbog svog slabijeg snalaženja s engleskim jezikom. Ipak, svoj zadatak je maestralno odradio služeći se svim trikovima koje je imao 'u rukavu'. 

Mentor je mislio da će zadatak Kristianu biti malo lakši jer je fizički atraktivan te ima 'baby face', koji djevojkama zna biti iznimno simpatičan.

Nakon odrađenog zadatka, Mentor je obojici objasnio što su napravili dobro, a u čemu su pogriješili.

Savjete Mentora možete pratiti na njegovoj stranici na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 152

  • lollada 26.07.2013.

    Hahaha da bas, nepoznavanje globalnog jezika broj 1 je definitivno prednost HAHAHA.... Glavno da sam ja bio popljuvan kad sam već napocetku ove sprdacine rekao kakvi su zbilja dečki. S ovaj vanila isto iako zna engleski loše ga priča i ima ograničen vokabular... a glavno da ide u visoku školu za diplomaciju...

  • NenadMagašić 24.07.2013.

    hahahhahahahahahaahh!

  • 24.07.2013.

    Opet Zrće? Što ćete kad završi sezona na Zrću? Ima li još koja plaža na tisuće kilometra obale i otoka Jadrana ili smo toliko mali i jadni da su cure samo na Zrću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare