To je to što me zanima!

Nova ljubav: Pamela Anderson bacila je oko na Adila Ramija?

Zvijezda 'Spasilačke službe' i igrač španjolskog kluba Sevilla F.C. bili su zajedno u restoranu u Nici. Skrivali su se, a dan kasnije uživali su na plaži s Pamelinim sinom Dylanom
Vidi originalni članak

Lijepa Pamela Anderson (49) u srijedu je viđena u društvu Adila Ramija (31). Seksepilna plavuša je s nogometnom zvijezdom viđena u jednom restoranu u Nici.

Pamela i Adil su se skrivali pa iz restorana nisu izašli zajedno. Dan kasnije, uživali su na plaži s njezinim sinom Dylanom (19). Par se navodno upoznao u Los Angelesu, a prošlog su vikenda zajedno bili u Maroku.

Igrač španjolskog kluba Sevilla F.C. je donedavno bio u vezi s manekenkom Sidonie Biemont s kojom je dobio blizance, a zvijezdu 'Spasilačke službe' povezivali su s osnivačem WikiLeaksa.

Pamela je često posjećivala Juliana Assangea (44) u ekvadorskoj ambasadi u Londonu u kojoj on živi od 2012. godine kada su švedski tužitelji izdali europski uhidbeni nalog. Naime, Juliana su tamo optužili za silovanje.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • branko kvadratić 25.06.2017.

    A i tu Pamelu Anderson su pregazili korpusi i divizije....propada na barsku stolicu do grla....

  • 25.06.2017.

    pam dobro se drži za svojih 50

  • vidum 24.06.2017.

    Da sam na njegovom mjestu, gledao bih da ta razlika u godinama bude upola manja, dakle ne 18 nego 9. Tako bi mi partnerica umjesto 49 godina, imala okruglih 22.

Komentiraj...
Vidi sve komentare