To je to što me zanima!

Nova serija o mladom Sheldonu upravo je dobila prvi foršpan

Sheldon je zbog svojih osebujnosti bez velikih problema osvojio srca javnosti i sada ide dalje, u novu seriju u kojoj će glavni lik biti upravo on, no u svojim mladim danima.
Vidi originalni članak

Jedna od lošijih, no i neobjašnjivo popularnih, serija koje su se ikada pojavile na TV ekranima, 'Teorija velikog praska', dobar dio svojeg uspjeha duguje činjenici da se u jednoj od glavnih uloga nalazi iznimno neprilagođeni teoretski fizičar Sheldon Cooper.

Lik (glumi ga Jim Parsons) je zbog svojih osebujnosti bez velikih problema osvojio srca javnosti i sada ide dalje, u novu seriju u kojoj će glavni lik biti upravo on, no u svojim mladim danima. Posve neinventivno, serija se zove 'Young Sheldon'.

Serija prati dogodovštine ovog 'fizičara' u njegovoj dobi od devet godina, dok se probija kroz obrazovni sustav jedne srednje škole u Istočnom Teksasu. Iain Armitage je mladi glumac koji će odglumiti neprilagođenog znanstvenika, dok je Zoe Perry preuzela ulogu njegove bogobojazne majke. Zanimljivo je da je glumica Perry kćerka Laurie Metcalf, koja u 'Teoriji velikog praska' glumi Sheldonovu majku.

'Young Sheldon' ima istog tvorca, Chucka Lorrea, tako da očekujemo jednako impresivnu količinu nehumora i dosade.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jersey 22.05.2017.

    Sta je to "foršpan"?

  • svilanovac 18.05.2017.

    Jbg Novinar nema smisla za humor sirih razmjera On kuzi Muju i Hasu i to je to😆

  • SvemoguciTukarak 18.05.2017.

    Klasicni clanak "novinara" sa 24sata, iznosenje vlastitog misljenja i nametanje istog. Ja jednostavno odbijam povjerovati da ovo pisu skolovani novinari jer to ne moze biti istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare