To je to što me zanima!

Nova tragedija: Obožavatelja Taylor Swift su u Brazilu prvo opljačkali, a onda izboli na smrt

Gabriel je otputovao u Rio de Janeiro na turneju Eras, a pronađen je u plićaku s narukvicom prijateljstva 'Swiftie' na zapešću
Vidi originalni članak

Nakon što je obožavateljica Taylor Swift (33), Ana Clara Benevides (23) preminula od srčanog zastoja tijekom koncerta pop zvijezde, još jedan fan tragično je preminuo.

SIGURNOST FANOVA JOJ JE NAJBITNIJA Obožavateljica preminula na koncertu Taylor Swift, pjevačica sada odgodila nastupe u Brazilu

Gabriel Mongenot Santana Milhomem Santos (25) izboden je na smrt u pokušaju pljačke na plaži Copacabana u Rio de Janeiru, kako navodi The Sun.

Gabriel je otputovao u Rio de Janeiro na turneju Eras, a pronađen je u plićaku s narukvicom prijateljstva 'Swiftie' na zapešću.

Trojica osumnjičenih su privedena zbog navodnog ubojstva. Strani mediji prenose kako sva trojica već imaju kriminalni dosje od ranije.

Inače, Taylor je odgodila dva koncerta u Rio de Janeiru zbog tragične smrti Ane Clare Benevides, a na sljedećem je odala počast preminuloj obožavateljici pjesmom 'Bigger Than the Whole Sky', u kojoj progovara o nezamislivoj tuzi i boli.

KONCERT NA 60 STUPNJEVA Nesnošljive vrućine na koncertu Taylor Swift u Brazilu: Zabranili vodu, pjevačica morala pomoći

Podsjetimo, temperature u Riu su prelazile 38 stupnjeva, a Swift je u jednom trenutku zaustavila koncert kako bi obožavatelji mogli doći do vode. Folha tvrdi da je na stadionu temperatura bila 60 stupnjeva, a vatrogasci su navodno pomagali preko 1000 obožavatelja koji su pali u nesvijest. 

- Pišem ovo iz garderobe na stadionu. Donijeli smo odluku da odgodimo večerašnji show zbog ekstremnih vrućina u Riju. Sigurnost mojih fanova, izvođača i osoblja mora biti, i oduvijek je bila, na prvom mjestu - objavila je Swift na društvenim mrežama nedavno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • trrranquila 20.11.2023.

    Lik je išao u 3 ujutro šetat po Riju, iako svako normalan zna kolko je suludo izać na ulicu po noći u Rio de Janeiru. Ne znam kakve ovo ima veze s Taylor Swift i koncertom jer se ovo dogodilo negdje dalje, kraj Copacabane, nigdje blizu koncertne arene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare