To je to što me zanima!

Nova uloga: Goran Navojec je postao hrvatski Horatio Caine

Anja Šovagović Despot igra neobičnu udovicu Mariju Križan, Daria Lorenci je oštra policijska inspektorica dok je Judita Franković novinarka koja istražuje cijeli slučaj
Vidi originalni članak

Toplanu na zagrebačkoj Savici okružili su policajci. U daljini se čuo zvuk Hitne pomoći, a potom i zastrašujući vrisak uplakane žene.

- Ubio si ga. Ti si kriv, proklet bio - vikala je očajnički dok ju je inspektor pokušao udaljiti, a sin smiriti.

Pored žene ležalo je beživotno tijelo prekriveno crnim najlonom. Bila je to scena sa seta druge sezone kriminalističke serije “Počivali u miru” koja će se na HTV-u emitirati na proljeće. Nakon što je redatelj Goran Dukić viknuo da je zadovoljan snimljenim, Anja Šovagović Despot (53) obrisala je lice i nasmijana sa šalicom čaja u ruci krenula prema nama.

- Onaj mrtvac je moj suprug koji je počinio samoubojstvo. Ja igram Mariju Križman, blago rečeno, neobičnu ženu - rekla nam je Anja. I dok su se znatiželjni radnici toplane svako malo navirivali i škicali set, iskoristili smo pauzu za razgovor s Goranom Navojcem (44), koji glumi šefa kriminalističkog sektora koji podsjeća na Horatia Cainea iz serije “CSI: Miami”.

- Igrao sam toliko kriminalaca da je lijepo za promjenu biti s prave strane zakona – rekao nam je glumac. Iako je scenu odradio, policijsku značku nije skidao. Pripalivši cigaretu pojurio je na toplo.

- Ne osjećam ruke – smije se Goran, dok je pored njega, zbog hladnoće, skakutala Daria Lorenci (38).

Ona glumi oštru policijsku inspektoricu, a zbog uloge je počela gledati kriminalističke hit serije.

Glavna junakinja Lucija bit će u životnoj opasnosti

Judita Franković (33) glumi novinarku Luciju Car koja istražuje okolnosti smrti šestero ljudi koji su umrli od azbestoze. Miodrag Krivokapić (65) u prvoj je sezoni igrao bivšeg zatvorskog čuvara, a kako je njegov lik umro, neće se opet pojaviti. Glumac trenutačno snima seriju “Kud puklo da puklo”.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Pučanin_1 29.11.2014.

    jos jedna serija!!! ma kome vise. na tv-u imas S.reklame.E.reklame.R.reklame.I.reklame.J.reklame.E. pa na kraju opet reklame. ili politicka prepucavanja,. nema filmova da mozes nakon radnog dana uzivati s bliznjima. glavno da inkasatori kasiraju. a na tv-u nist pametno.

  • kung fu panda 29.11.2014.

    ha,ha,ha

  • dragoi 29.11.2014.

    bebi papaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare