To je to što me zanima!

Novak i žena se našalili: Nakon poljupca je tenisač obrisao usta

Par je bio dobro raspoložen i smijali su se tijekom poziranja pred fotoobjektivima. Nakon što su se poljubili, tenisač je obrisao usta, a potom zalizao obrve, što je nasmijalo mnoge
Vidi originalni članak

Na dodjeli sportskih nagrada Laureus u Monte Carlu, pažnju je ukrao Novak Đoković (31) sa suprugom Jelenom (32). Osim što je osvojio nagradu za najboljeg sportaša 2018. godine, svi su ga promatrali kako zaljubljeno gleda u svoju suprugu i ljubi se na crvenom tepihu. 

Par je bio dobro raspoložen i smijali su se tijekom poziranja pred fotoobjektivima. Nakon što su se poljubili, tenisač je obrisao usta, a potom zalizao obrve, što je nasmijalo mnoge. 

Đoković je u braku s Jelenom od 2014., a zajedno imaju sina Stefana (4) i kći Taru (1). Par se često šali na svoj račun pa su tako prošlog ljeta objavili snimku na kojoj pjevaju pjesmu 'Trag u beskraju' pokojnog pjevača Olivera Dragojevića. 

- Nismo baš dobri u ovome, ali odlično smo se zabavili pokušavajući. Ovo je jedna od naših najdražih pjesama - istaknuo je tada Đoković. 

Novak je četiri puta osvojio ovu prestižnu nagradu, koja slovi kao 'sportski Oscar'. Među nominiranima ove godine bio je i Luka Modrić (33), dobitnik 'Zlatne lopte', kao i LeBron James (34), Lewis Hamilton (34), Kylian Mbappé (20) i Eliud Kipchoge (34).

- Noć za pamćenje. Čestitke mojoj ljubav te ostalim nominiranima i pobjednicima. Kakav način za slaviti raznolikost, sreću i moć sporta da ruši barijere i mijenja svijet na bolje - napisala je Jelena na društvenim mrežama nakon dodjele nagrada.

VEZA S NJIMA JE PAKAO: Ovo su četiri najljubomornija horoskopska znaka, prema partnerima su grozni 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.02.2019.

    voli se zezat,

  • krao_sam_1 20.02.2019.

    Neslane šale

  • _Varešak_ 20.02.2019.

    Lijep i simpa par.

Komentiraj...
Vidi sve komentare