To je to što me zanima!

Nove ekranizacije: Zanimljive vijesti stižu od Stephena Kinga

Nakon prošlomjesečne najave da se kreće u filmsku adaptaciju jedne od popularnijih Kingovih serija knjiga, 'Kula tmine', autor je iznenadio viješću da se rimejka još jedno njegovo djelo
Vidi originalni članak

Iako nas je istinski oduševila vijest da se napokon snima Kingova legendarna 'Kula tmine', nismo baš ostali oduševljeni novom viješću, koju je autor noćas objavio na Twitteru.

Naime, Tim Curry je u seriji 'Ono' predočio monstruma toliko kvalitetno da se dan danas o tome priča kao o jednom od boljih Kingovih ekranizacija. Ako ste jedni od onih koji su imali prilike gledati seriju dok je bila emitirana u njenom originalnom terminu, početkom devedesetih, i još ste bili dijete u tom trenutku, do kraja života ste vjerojatno zapamtili neke klasične scene iz serije.

King nije više ništa dodao niti na Twitteru niti na svojem računu na Facebooku, tako da nikakvih dodatnih vijesti za sad nema. No onog trena kad se pojave, moći ćete ih pročitati u našoj filmskoj rubrici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Darth feder 15.04.2016.

    odlican film

  • boo1506 14.04.2016.

    Kao dijete sam gledala,ovaj klaun mi je utjerao strah u kosti. nisam smjela biti sama u kući. Joj kad se sjetim...

  • Meško 14.04.2016.

    Kula tame je trebala biti snimljena kao mini serija od 3-4 nastavka. Neznam hoce li to biti kvalitetno napravljeno u filmu. Isto tako, pricalo se da se radi remake The Stand-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare