To je to što me zanima!

Nove grudi je dobila od dečka: K. Lumbar sada ima četvorku?

Kako neslužbeno doznajemo, riječkoj manekenki Kristini Lumbar nove grudi darovao je dečko kojeg krije od javnosti. Ovoga puta grudi su joj veće za jedan broj
Vidi originalni članak

Riječka manekenka nije htjela komentirati da li je povećala grudi. No kako neslužbeno doznajemo, Kristini Lumbar nove grudi darovao je dečko kojeg već godinu dana krije od javnosti. Kristina se 2008. godine podvrgnula estetskoj operaciji grudi. Pred kamerama Red Carpeta tada je korigirala nos i povećala usnice.

Ovog puta grudi je povećala za jedan broj pa sada ima punu četvorku. Navodno je ovaj puta stavila elipsasti implatant kakav liječnici najviše stavljaju i puno je zadovoljnija nego prije.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • tikitomi 02.12.2011.

    A šta joj vrijedi....i nakon svihtih operacija je i dalje ružna.

  • medo30 01.12.2011.

    ako je ona manekenka onda je papa žensko...od manekenke niti M, ali zato je nešto što počinje na K ali ću biti pristojan.....svaki daljni komentar je suvišan.

  • GospodinBaba 01.12.2011.

    kristina lumbar je vrh osobno je poznam a naivni ste ako ste nasjeli na njezin pr ,za mene je ona uspjesna jer je vas navela da sve to komentiratebilo pozitivno ili negativno ali je uspjela jedino imam zamjerku sto je na slici s pede... boris pavlicevic

Komentiraj...
Vidi sve komentare