To je to što me zanima!

Nove teške optužbe protiv braće Tate. Priveli ih u Rumunjskoj: 'Odbacujemo sve te optužbe!'

Ovo braći nisu prvi problemi sa zakonom. U prosincu 2022. godine uhićeni su u Rumunjskoj i optuženi za silovanje, trgovinu ljudima...
Vidi originalni članak

Kontroverzna braća Tate privedena su u Rumunjskoj na osnovi europskog uhidbenog naloga kojeg je izdalo Ujedinjeno Kraljevstvo, potvrdio je predstavnik braće za BBC. Andrew i njegov brat Tristan privedeni su zbog optužbi iz perioda od 2012. do 2015. godine, koje uključuju, piše BBC, "seksualnu agresiju".

Među optužbama je i ona za iskorištavanje ljudi na području Ujedinjenog Kraljevstva, potvrdili su iz rumunjske policije. Određen im je 24-satni pritvor.

- Braća Tate kategorički odbijaju sve optužbe. Razočarani su što se ovako ozbiljne optužbe podižu bez novih bitnih dokaza - poručili su iz njihova tima.

ISKORIŠTAVA MLADE YouTube ugasio sve kanale koji promoviraju Andrewa Tatea

Ovo braći nisu prvi problemi sa zakonom. U prosincu 2022. godine uhićeni su u Rumunjskoj i optuženi za silovanje, trgovinu ljudima...

U pritvoru su zbog tih optužbi proveli tri mjeseca.

OZLOGLAŠENI INFLUENCER Andrew Tate: 'Tekle su mi suze u zatvoru, ali nisam plakao...'

Influencer i poduzetnik Andrew odbacuje i te optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AngryHippo 12.03.2024.

    Treba početi kažnjavati lažne optužbe sa istom kaznom kojom bi dobili muškarci ako je istinito, pa da vidimo koliko njih je bilo napastovano i silovano prije 10,20,30 godina, ovo već sad postaje način za lagani cashgrab tih sponzoruša, i naravno woke ljevica istovremeno canceluje te ljude, od kojih je velika većina nevina, samo pogledajte primjere Kevina Spaceya i Johnny Deppa.

  • fui24h 12.03.2024.

    Čak i jedna rumunjska prepoznaje psihopate i lovi ih a kod nas sportski ribolov i bosna ili toplice

  • gRapeFruit 12.03.2024.

    Fufe koje su se naslikavale s njima osjećaju se iskorišteno jer su dobile samo jednokratno plaćanje, a one su sanjale o lagodnom životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare