To je to što me zanima!

Novi album posvetili su kolegi Tigranu: Čuje se njegov bubanj

Naravno, to je naš najbolji album na kojem Psihomodo pop naravno svira rock 'n' roll! Produciro ga je Skansi, a sigurno ćete se dobro naplesati uz album, kaže Davor Gobac
Vidi originalni članak

Pet godina nakon 'Ćiribu Ćiriba' Psihomodo Pop predstavlja 11. studijski album 'Digitalno nebo' na kojemu donose 16 pjesama. Neke od njih su već dobro poznati hitovi 'Ako želiš biti moja', 'Sve će biti u redu' i 'Deja vu', a otvara ga istoimeni, ovih dana objavljeni singl 'Digitalno nebo'.

- Naravno, to je naš najbolji album na kojem Psihomodo pop naravno svira rock 'n' roll! Produciro ga je Skansi, a sigurno ćete se dobro naplesati uz album. Vidimo se večeras u Tvornici - kaže Davor Gobac (55). 

UZ TO VJEŽBA JOGU Gobac ne pije, ali vježba jogu: 'Tajna mladolikosti su čušpajzi'

Ususret večerašnjoj koncertnoj promociji u Tvornici kulture donose nam i ekranizaciju 'Digitalnog neba' nastalu pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza.

Bend je album posvetio prerano preminulom bubnjaru Tigranu Kalebotu, a njegov prepoznatljivi bubanj čuje se na sedam pjesama. Uz 14 redovnih pjesama, album donosi i dva bonusa - 'Sretan Božić' i 'Narodnu pjesmu', obradu originala riječkih Parafa.

Album su snimali u Lemon production studiju, a pjesme 'Sve će biti u redu' i 'Ona me ne voli' snimljene su u RSL studiju sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao između ostalog i Led Zeppeline i Nirvanu. Produkciju albuma potpisuje Srđan Sekulović Skansi.

Naslovnice njihovih albuma uvijek su specifične pa je tako i ovaj put. Ilustraciju 'Digitalnog neba' potpisuje Milivoj Ćeran, a likovno oblikovanje Bino Uršić i Romana Kajp

Zagrebačka promocija albuma je večeras u Tvornici Kulture, a nastavlja se u beogradskom Domu Omladine 29. studenog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • primorac67 16.11.2019.

    Najbolji album?! Vaš najbolji i jedini dobar album je bio Godina Zmaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare