To je to što me zanima!

'Novi čovjek' nakon operacije: Prvi put sam vidio svoj dlan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jerko Marić, glazbenik i frontman banda Adastra protekle je godine prebrodio mnoge probleme, od operacije oka, smrtnog slučaja u obitelji, problema s bendom..
Vidi originalni članak

"Dosta muzičara hoće vrlo brzo zaraditi bez puno truda, gledaju kako da što manje sebe ulažu u to, a što više izvlače iz toga, al to nejde tako"- kaže Jerko Marić (36). Uz brojne privatne probleme, Jerko je imao problema sa svojim bandom Adastrom. "Svi su nekako odustajali, mislili su da više ništa neće biti od Adastre"- kaže Jerko.

POGLEDAJTE VIDEO INTERVJU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najteže od svega, Jerku je pala smrt njegove majke. Za nju kaže da je bila jako lijepa, ponosna i hrabra, te ga je uvijek podupirala u njegovim životnim odlukama i glazbenoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO: Jerko priča o mami

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jerko je dugo patio od Strabizma. Strabizam je poremećaj zbog kojeg oči ne stoje paralelno, nego postoji devijacija u smjeru pogleda. Strabizam može nastati posljedica defekta na jednom ili više očnih mišića .

"Prvi put sam mogao vidjeti svoj dlan"- Jerko opisuje osjećaj nakon operacije i zahvaljuje svima u Klinici Sestre Milosrdnice.

POGLEDAJTE VIDEO: Jerko priča o operaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Usprkos svim poteškoćama, Adastra je izdala novi album, a promocija istog je 2.10. u Tvornici Kulture

POGLEDAJTE VIDEO: Najava novog albuma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim na Hrvatskom, na novom albumu Jerko pjeva na španjolskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjesma na španjolskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO SVIRANJA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 17

  • 06.10.2015.

    Nažalost u ovoj maloj i jadnoj državici možeš prodati uvrh glave 700-800 CD-a ( u prodaji po trgovačkim centrima po 49,99 kuna) i naplatiti 20-30 kn po ulaznici za koncert u klubu od 200 ljudi. To ti je plafon.

  • liliana 06.10.2015.

    Loše godine za većinu,kad će tome kraj?!

  • kiki 78 06.10.2015.

    Drži se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare