To je to što me zanima!

Novi dečko Kim Kardashian nije bio na blagdanskom druženju, a par ne želi povrijediti Kanyea

Obožavatelji su teoretizirali da će se Davidson pojaviti na godišnjoj večeri obitelji Kardashian usred njegove romanse s Kardashiankom, s kojom se viđa od studenog
Vidi originalni članak

Komičar Pete Davidson (28) se nije pojavio na fotografijama s božićne zabave obitelji Kardashian kao što su obožavatelji očekivali. Nije bio na fotografijama kada je Kim (41) u ponedjeljak na Instagramu podijelila seriju fotografija sa smanjenog obiteljskog okupljanja, koje se održalo kod kuće umjesto njihovog uobičajenog druženja sa zvijezdama zbog nedavnog porasta slučajeva COVID-19.

Iako Davidson nije bio nazočan, pojavljivanje ne bi bilo previše iznenađujuće s obzirom na to koliko su vremena on i Kim posljednjih tjedana provodili zajedno.

Prema objavama u medijima, Kim ne želi da se njen bivši suprug Kanye West (44) osjeća povrijeđeno i zato radije ide na grupne spojeve s novim dečkom.

UZRUJALA OBOŽAVATELJE Kim Kardashian objavila dosad najskromniju božićnu čestitku: 'Nepotpuni ste bez Kayneja'

- Kim misli da se druženje u grupi čini ležernijim. Želi spriječiti da Kanye bude povrijeđen i uništen - izjavio je izvor blizak obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • danijel66685 30.12.2021.

    Freak show

  • exclamation mark 28.12.2021.

    Kardashianke mentalno uništile svakog tipa s kojim su bile, čekam što će se dogoditi Davidsonu - hoće li postati žena, dobiti bipolarni poremećaj, šizofreniju?-What's it gonna be? 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare