Show

Komentari 4

Kim Kardashian objavila dosad najskromniju božićnu čestitku: 'Nepotpuni ste bez Kayneja'

Kim Kardashian objavila dosad najskromniju božićnu čestitku: 'Nepotpuni ste bez Kayneja'

Za razliku od proteklih godina i skupih dizajnerskih komada, Kim i njezini nose trenirke. Sve je to pomalo neobično, s obzirom na to da ih uvijek imamo priliku gledati u 'glam' izdanjima

Reality zvijezda Kim Kardashian (47) svakodnevno plijeni pažnju luksuznim životom i skupim trendi dizajnerskim komadima. Očekivalo se da će tako biti i na Božić kada objavljuje tradicionalnu božićnu čestitku, no zvijezda je očito usredotočena na nešto drugo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kim se ove godine odlučila za nešto skromniju verziju božićne čestitke. Naime, za razliku od proteklih godina i skupih dizajnerskih komada, Kim i njezini nose trenirke. Sve je to pomalo neobično, s obzirom na to da ih uvijek imamo priliku gledati u 'glam' izdanjima. 

 Kardashianka je tako pozirala sa svojom djecom, North (8), Saintom (6), Chicagom (3) i Psalmom (2) te majkom Kris Jenner (66), sestrom Khloe (37) i njezinom True (3) te s Robovom (34) kćeri Dream (5).

Ovog je blagdana obitelj očito fokusiranija na zajedništvo, nego na glamur. No, ne i u potpunosti jer nedostaje Kayne West (44), što su odmah uspjeli primijetiti i obožavatelji.

 - 'Gdje je ostatak obitelji ?', 'Ovdje tako nedostaje Kayne', 'Ne možemo se pretvarati kao da ste svi na okupu, kada niste' - samo su neki od komentara uzrujanih obožavatelja.

Podsjetimo, Kardashianki održavanje dobrih odnosa sa Westom dodatno otežava stvari, osobito sada kada je u vezi s glumcem Peteom Davidsonom (28). Trenutno se ne slažu i jedva da zajedno mogu biti u istoj prostoriji.

Najčitaniji članci