To je to što me zanima!

Novi film mu tek dolazi u kina, a Johnson već snima naredni

Ove će godine Dwayne 'The Rock' Johnson nastupiti kao glumac u čak tri filma, kojima je istovremeno i izvršni producent. Dok on sve to snima, drugi glumci se pojave jedva u jednom filmu
Vidi originalni članak

Jedan od zaposlenijih, ako ne i najzaposleniji glumac Hollywooda svakako je Dwayne Johnson. Ovaj glumac i kečer ne dopušta da mu išta pokvari planove te je cijelo vrijeme u pokretu.

SVE U ĆEVAPE 'The Farm': Vegani i PETA će napokon dobiti svoju osvetu

Tako će ove godine 'The Rock' nastupiti kao glumac u čak tri filma, kojima je istovremeno i izvršni producent. Tijekom ljeta dolazi nam njegov film katastrofe 'Skyscraper', dok ćemo ga tijekom narednog tjedna vidjeti u visokobudžetnom akcijskom spektaklu 'Rampage: Totalni kaos'.

No kako bi Johnson pokazao da nije samo glumac kojeg unajmljujete za 'filmove s eksplozijama', tako će se ovaj umjetnik pojaviti krajem godine i u jednom 'malenom' filmu, nazvanom 'Fighting With My Family'. U filmu pratimo obitelj Bevis, koji su svi profesionalni hrvači tj. kečeri. Problemi nastanu kada se mlada Saraya i Zak, brat i sestra, prijave za sudjelovanje u WWE ('World Wrestling Entertainment', tvrtka koja se uglavnom bavi profesionalnim hrvanjem, op.a.).

Pogledajte prvi foršpan

U filmu Dwayne Johnson ima manju ulogu, no sigurni smo kako će ju odglumiti bez ikakvog problema ili greške. Naime, glumac glumi samog sebe. U glavnim ulogama u filmu nalaze se Florence Pugh kao Saraya 'Paige' Bevis te Jack Lowden u ulozi Zaka 'Zodiaca' Bevisa.

NEMA VIŠE Marku Hamillu je stvarno dosta franšize o 'Ratovima zvijezda'

Taj hrvački par nadopunjuju njihovi roditelji, tj. Nick Frost u ulozi oca Patricka 'Rowdy Ricky Knighta' Bevisa te Lena Headey (kraljica Cersei iz 'Igre prijestolja') kao Sarayina i Zakova majka Julia 'Sweet Saraya' Bevis. Uz njih pojavljuje se i Vince Vaughn kao Jake 'The Snake' Roberts. Film režira Stephen Merchant po svojem scenariju, a u kinima ćemo ga gledati krajem rujna.

A 'Rampage: Totalni kaos', novi film Dwaynea Johnsona, u naša kina dolazi u distribuciji Blitzfilma za samo šest dana, 19. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare