Obavijesti

Show

Komentari 0

Odustaje li Dwayne Johnson od 'devetke' 'Brzih i žestokih'?

Odustaje li Dwayne Johnson od 'devetke' 'Brzih i žestokih'?
3

U osmom filmu serijala Johnson i Diesel nisu imali niti jednu zajedničku scenu, iako su obojica glavni glumci. Je li to početak kraja za jednu od zabavnijih filmskih franšiza?

VIDEO

Saga o svađi između Dwaynea 'The Rock' Johnsona i Vina Diesela, kada je Dwayne nazvao Vina mlakonjom tj. izjavio je da je Vin 'Candy Ass', se nastavlja. Kako se ispostavilo, franšiza 'Brzi i žestoki' bi mogla biti u velikoj opasnosti. Sve je počelo Rockovom izjavom o neprofesionalnim kolegama.

- Moje kolegice su uvijek super i volim ih. S kolegama je druga priča. Neki su propisni ljudi i ponašaju se profesionalno, dok drugi nisu takvi. Oni koji nisu profesionalni su tako i tako prevelike kukavice da išta naprave. Mlakonje - izjavio je Johnson. Premda nije imenovao nikoga ponaosob, moglo se zaključiti kako je uglavnom govorio o Dieselu.

Što sve će jedna majka učiniti kako bi zaštitila svoju djecu?
Što sve će jedna majka učiniti kako bi zaštitila svoju djecu?

Svađa je eventualno prošla, ali prema novim izjavama to možda nije baš točno. Johnson trenutačno snima spin-off serijala, s Jasonom Stathamom u sporednoj ulozi, a kada su ga upitali vraća li se u 'Furious 9', odgovorio je kako nije siguran.

- Vin i ja smo imali par rasprava, kao i jednu jako bitnu samo za nas dvojicu u mojoj prikolici. I ono što sam shvatio jest da imamo temeljne razlike u filozofijama i pristupu snimanju te suradnji. Trebalo mi je neko vrijeme da to shvatim, ali mi je drago što sam imao taj trenutak razumijevanja, radili nas dvojica opet skupa ili ne - iskreno je odgovorio Dwayne.

Kako je posljednji dio njegovog odgovora bio malo nejasan, Johnson ga je pojasnio.

- Nisam siguran [vraćam li se u franšizu, op.a.]. Trenutačno se koncentriram da spin-off ['Hobbs and Shaw', s Jasonom Stathamom u sporednoj ulozi, op.a.] ispadne odličan. Ali želim mu sve najbolje, i neću mu uzeti išta za zlo, jer mi je sve jasno. U stvari, brišite to da neću uzeti ništa za zlo - donekle otrovno je pojasnila megazvijezda.

Iz posljednjeg dijela njegove izjave može se jasno zaključiti kako bi to bilo to za Dwaynea i 'Brze'. Kad tomu dodamo i činjenicu da u osmom filmu serijala Johnson i Diesel nisu imali niti jednu zajedničku scenu, iako su obojica glavni glumci, nek stvari postaju mnogo jasnije.

'Brzi i žestoki 9' navodno dolaze tijekom travnja 2020. Film 'Hobbs and Shaw' se u kinima očekuje tijekom srpnja naredne godine, a Dwayne Johnson je u igri i ove godine kada mu u kina dolazi nekoliko filmova. Prvog od tih, 'Rampage: Totalni kaos', u kinima ćemo gledati 19. travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode