To je to što me zanima!

Novi filmovi dolaze: Još ima života u 'Zvjezdanim stazama'

Premda je s nama već dugi niz godina, franšiza 'Zvjezdane staze' ne pokazuje nikakve znakove starenja niti odustajanja. Tako nam izgleda dolaze još dva filma
Vidi originalni članak

Film 'Zvjezdane staze: S one strane' nije baš uspio oduševiti niti publiku niti kritiku, ali je ipak zaradio dovoljno da ga se ne smatra neuspjehom. No unatoč svemu što se dogodilo 2016. godine (smrt glumca Antona Yelchina, koji je glumio časnika Pavela Chekova), 'Zvjezdane staze' su imale podosta dobru prošlu godinu.

Serija 'Star Trek: Discovery', premda jedna od lošijih, ako ne i najgora serija te franšize, ipak je uspjela zapaliti staru vatru u gomili ljudi koji vole besmislen sadržaj. Samim time, nova generacija Trekkieja, onih odraslih na Discoveryju, a ne na kvalitetnom materijalu, drage volje će dati novce i za novi film serijala, koji je upravo najavljen.

ODUSTAJE LI? 'Liga pravde': Vraća li se Henry Cavill kao moćni Superman?

Glavni i odgovorni produkcijske tvrtke Paramount, Jim Gianopulos, objavio je kako se razvija nekoliko filmova iz tog svemira, svi u suradnji s tvrtkom Skydance koja je radila i na dosadašnjim filmovima. Za scenarij su ponovno odgovorni JD Payne i Patrick McKay, koji su radili i na prethodnom filmu. U novom djelu se u igru vraća Chris Hemsworth u ulogu Georgea Kirka, a ulogu je potvrdio i Zachary Quinto kao Spock. Kako je očigledno, to bi značilo da ćemo opet, po tko zna koji put, gledati film s putovanjem kroz vrijeme.

No najbitnije je to da će po prvi put za redateljsko kormilo sjesti jedna žena. Redateljica S.J. Clarkson svoju je karijeru iskovala na televiziji a četvrti film rebootanih 'Zvjezdanih staza' bit će joj prvi kino film. Iza svega i dalje stoje J.J. Abrams i Lindsey Weber, a o datumu dolaska filma nitko nije ništa rekao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Qhrkan 03.05.2018.

    Star trek ok mada je i to načeo gay lobi, tako da se u prošlom filmu Zulu otvoreno drži sa dečkom za ruku. Star wars je pak žešći shitex.

Komentiraj...
Vidi sve komentare