To je to što me zanima!

Novi gay skandal: Travolta je maseru nudio novac za seks?

Glumac je navodno sredinom siječnja putem interneta kontaktirao jednog masera i ponudio mu 200 dolara za sat vremena seksa, piše The National Enquirer
Vidi originalni članak

John Travolta (58) ponovno se našao u središtu gay skandala. Prema pisanju The National Enquirera, glumac je navodno sredinom siječnja putem interneta kontaktirao jednog masera i ponudio mu 200 dolara (oko 1100 kn) za sat vremena seksa.

Navodno je po njega došao svojim Lexusom i odveo ga u Beverly Hilton hotel.

- Pokušao mi je platiti za seks. Bilo je očigledno da se htio seksati sa mnom i da mi je htio platiti za to - tvrdi maser i dodaje da je odbio njegovu ponudu.

Glumac je nakon toga navodno postao nasrtljiv i ponudio mu da u hotel dovedu još jednog muškarca.

Prije dvije godine Robert Randolph, autor memoara "You'll Never Spa in This Town Again" izjavio je kako hollywoodski glumac godinama s muškarcima vara suprugu Kelly Preston.

- Upoznao sam Johna 1998. godine. Već je bio u braku s Kelly Preston. Mislim da je njihov brak samo maska jer Travolta voli muškarce. Nekoliko puta je i mene zvao - rekao je tada Randolph.

Glumčev navodni poznanik tada je izjavio da je nekoliko puta bio svjedok Travoltinih provoda s dečkima u kupalištima i toplicama za homoseksualce u okolici Los Angelesa. 

- Svi znamo da je John Travolta homoseksualac, no nije nas briga. Žao mi je ako se on zbog toga ne osjeća ugodno - izjavila je spisateljica i glumica Carrie Fisher (54) u jednom intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • una222 16.03.2012.

    zar samo toliku crkavicu ponudio...nije ni čudo što je ostao "suh"

  • mery24 16.03.2012.

    Pa zar i ti Travolta ???

  • Veki-Zagreb 16.03.2012.

    ovaj novinarčić je ljubomoran što njemu Travolta nije ponudio koju kunu za sex....

Komentiraj...
Vidi sve komentare