To je to što me zanima!

Novi 'Hobit' bit će uistinu pravi spektakl! Objavili nove postere

Na posterima su i Bilbo (Martin Freeman), Legolas (Orlando Bloom) te Tauriel (Evangeline Lilly) koju je Jackson izmislio. Vojska patuljaka bori se s orcima
Vidi originalni članak

Obožavatelji djela Petera Jacksona njegov novi film ' Hobbit' The Battle of Five Armies ' očekuju s velikim nestrpljenjem. Sudeći prema objavljenom traileru i plakatima, film će vizualno biti jako primamljiv, prava poslastica reklo bi se.

Plakati su dramatični, vojska patuljaka na njima se priprema za borbu s orcima. Na posterima su i Bilbo (Martin Freeman), Legolas (Orlando Bloom) te Tauriel (Evangeline Lilly) koju je Jackson izmislio dok se u knjizi J. R. R. Tolkiena po kojoj je snimana saga 'Gospodar prstenova' i filmski serijal 'Hobiit' uopće ne pojavljuje. .

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nikluk20 18.09.2014.

    samo ti peter snimaj.....ima tu prostora za sigurno još tri filma....

  • 18.09.2014.

    Hobbit mi je puno draža knjiga od Gospodara Prstenova ali su filmovi LOTR su neusporedivo bolji od Hobbita. U Hobbitu je Jackson počeo izvoditi svašta.... mislim hello, borba patuljaka sa Smaugom na kraju dvojke?! Pojeo bi ih za doručak samo tako. A i Smaug je napustio svoj lair sa blagom samo iz razloga jer je mislio da ima samo jednog obijača a ne četu patuljaka. I onda odlazi kazniti ljude iz grada na jezeru jer smatra da su mu oni pomogli.

  • Cvrčko 17.09.2014.

    Jedva čekam, a nakon trećeg nastavka nadam se da nas Jackson neće ostaviti već naći još nešto od Tolkiena za snimanje da uživamo...postadoh davno ovisna o LOTR-u pa i Hobitu! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare