To je to što me zanima!

Novi početak: Malina Grahek ljubi sina psihijatra Đorđevića?

PRONAŠLA NOVOG Manekenka Malina Grahek i Matej Đorđević, sin Veljka Đorđevića, stalno se druže dok njezin bivši suprug Josip Šelendić radi u Kataru
Vidi originalni članak

Viđaju ih u slastičarnicama, u šetnji i na privatnim druženjima. Malina i zagrebački ‘zlatni dečko’ poznaju se godinama. Nedavno su se, doznajemo, i zaljubili.

- Ma Mateja nisam vidjela dva mjeseca, a na kolačima, gdje su nas navodno vidjeli, nisam bila pola godine. On je Josipov i moj prijatelj, a poznajem i njegovu bivšu djevojku - rekla nam je Malina Grahek (23). 

S vršnjakom Matejom, sinom psihijatra Veljka Đorđevića i brata glumice Natalije, neprestano se druži otkad se njezin bivši muž Josip Šelendić (32) preselio u Katar. Tamo vodi građevinsku tvrtku. Za to vrijeme Malina i Matej šeću zagrebačkom Babonićevom ulicom, a njegovi bliski prijatelji otkrili su da se on zaljubio.

Matej radi u obiteljskoj tvrtki koju je naslijedio, a često ga se može vidjeti u kafiću Jackie Brown. Šelendić je nedavno na Facebook napisao da više nije u braku. U Dohi se zabavlja s prijateljima i lijepim ženama.

Njegovi prijatelji na društvenoj mreži objavili su fotografije Šelendića bez majice pokraj kojeg sjedi zanosna crnka s čašom vina u ruci. Malina je nedavno rekla da se vraća manekenstvu. Prije dvije godine postala je majka sina Josipa.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • palača 16.05.2012.

    Ludi bivši muž-koji jedino može naći istu takvu ludu koja još dok popi postaje agresivna, i koja se je tukla u daimondu sa onom prostitutkom Anteom, onda mužu povrijedi ego, ili bi tako i ovako puklo, muž bjezi u Katarsa novcem jer idu optuznice da ga spremi, pa ko su opce oni, eto sad se i mali Đorđi naslikava,doso na svoje, bjezi đorđi od maline i josipa, bas "zlatni"ljudi.

  • ruzica ruzic_1 15.05.2012.

    ma ludakinja imat ce sad besplatne terapije koje joj nuzno trebaju.....e selndicu moj ne zna se koji ti je jadniji odabir bio antea kođoman ili malina grahek.......obe fufice na kvadrat

  • kung fu panda 15.05.2012.

    a pun mi je kofer frajer je napumpa i onda tek svati da mu se nesvidja njeno ponasanje treba ga kaznit i za kaznu uštrojit da se ne razmnozava dušo od manekenstva nema kruha udaj se ti dobro ali ne za onog koji troši tatinu lovu nego za onog koji ima svoju paru ovome je ionako čaća naredio da te ostavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare