To je to što me zanima!

Novi posao: Sheen će 'raditi' kao porotnik na sudu u L.A.-u

Glumac bi volio raditi na slučaju višestrukog ubojstva. Bivša zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' na sud je došao odjeven, kažu svjedoci, kao da ide na plažu
Vidi originalni članak

Charlie Sheen (48) dobio je poziv da bude porotnik na sudu u L.A.-u. Iako još ne zna na kojem će slučaju “raditi”, Sheen kaže kako bi volio da to bude slučaj višestrukog ubojstva. Na sud je došao odjeven, kažu svjedoci, kao da ide na plažu.

Glumac je tek nedavno dobio diplomu o završetku srednje škole i to 30 godina nakon što je izbačen iz Srednje škole Santa Monica jer je imao samo 33 posto dolazaka na nastavu. 

– Bilo je to nešto što me oduvijek smetalo. Inače imam naviku neke stvari nikad ne dovršiti – rekao je Charlie koji je školu uvijek zanemarivao unatoč naporu njegovih roditelja da ga pokušaju okrenuti na pravi put. 

Ipak, 30 godina kasnije, priznaje kako je matura jedan od njegovih najvećih uspjeha u životu, a diplomu će staviti u kuhinju na zid kako bi je svi mogli vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 26.09.2013.

    da mi je dva dana živjeti kao on

  • polaris 25.09.2013.

    Šta nije to san svakog čovjeka na zemaljskoj kugli? Taj čovjek živi što ne mogu 99% ljudi. Radi i živi kako je njega volja,love do krova. SLOBODA

  • brbljavi prdež 25.09.2013.

    Izgleda da Charlie Sheen živi život Charliea Harpera zaozbiljno. Možda bi trebalo snimiti sitcom o poroti u kojoj je svakako on. Boli ga dupe, radi što želi, provodi se s kim hoće, a love ima kao blata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare