To je to što me zanima!

Novi šok na dvoru: Najavljeno je vjenčanje Ajbige i Mustafe

Uz Mahidevraninu najveću potporu dosad, sultanova majka objavi radosnu vijest - mladi princ Mustafa ženi se lijepom Ajbige! Oni odbijaju pomisao na ugovoreni brak
Vidi originalni članak

Mahidevran i sultanova majka napokon su pronašle način kako udaljiti Mustafu od robinje Efsun, s kojom princ provodi sve više vremena. Pod namjerom da ojača položaj dinastija Osmanlije i Giraja s Krima, njihova ideja o vjenčanju princa nasljednika s nećakinjom Ajbige razveseli sultana, ali i šokira buduće mladence. Unuk i nećakinja odbijaju i samu pomisao na ugovoreni brak jer oboje vole nekog drugog, međutim sultanije ne zanimaju njihove želje.

Doznavši za ugovoreni brak, Bali-beg odlazi u kavanu i opija se u društvu Matrakčija koji slavi rastavu braka, a tužna Ajbige, razočarana razvojem situacije na dvoru, izjada se Hurem. Kako bi joj pomogla, Hurem pokuša nagovoriti Sulejmana da poništi zaruke. Iako im najavljeno vjenčanje ide u korist, sultanova majka i Mahidevran ne miruju dok zauvijek Efsun ne otjeraju iz Topkapi palače. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • ĐinoKostelec 05.12.2012.

    šokiran sam:)

  • Barby1990 05.12.2012.

    Bali-beg veličanstveni :D

  • vidum 05.12.2012.

    Isuse, koji šok ! Ne mogu sebi doć !

Komentiraj...
Vidi sve komentare