To je to što me zanima!

Novi spot: Fil Tilen lansira se na Mars i postaje Mali Princ

Pjesma 'Ko vam je reko' je odgovor na trenutno stanje u zemlji, ali i na Zemlji. To što se metaforički lansiram na Mars je odraz mog unutarnjeg nezadovoljstva svojom okolinom i ljudima, kazao je reper
Vidi originalni članak

Novim singlom 'Ko vam je reko' Fil Tilen predstavlja hrabre iskorake u nepoznato. U autorskom i glazbenom produkcijskom dijelu surađivao je s novim ljudima - Nemanjom Filipovićem i Markom Mandićem, potpisao je ugovor za Universal Music Hrvatska te je snimio animirani videospot, koji je dostupan putem njegovog službenog YouTube/VEVO kanala.

- Pjesma 'Ko vam je reko' je odgovor na trenutno stanje u zemlji, ali i na Zemlji. To što se metaforički lansiram na Mars je odraz mog unutarnjeg nezadovoljstva svojom okolinom i ljudima. Raketu sam morao izgraditi od glomaznog otpada i smeća, jer samo to sam pronašao oko sebe. Za raketno gorivo koristim ljudsku zlobu, zavist, neimaštinu, lažna obećanja i pohlepu. Moje zeleno odijelo u kojem odlazim na Mars daje odgovor na ono za čim tragam i identično je onom koje nosi Mali Princ u istoimenoj noveli Antoinea de Sainta-Exuperyja - istaknuo je Fil Tilen.

Sjajan videospot djelo je renomirane animatorice Ire Bulić aka Nisamtapir i PULSAR Produkcije. 

- Animirani spot je meni osobno draga forma jer spaja strogu namjenu i umjetničku slobodu. Glazba u spotu vodi glavnu riječ, animacija se razvija oko glazbene strukture i podvrgava glazbenim zakonima. Fil Tilen je zanimljiv umjetnik, čovjek s dobrim idejama i iako su nam se u početku razilazile ideje oko spota, njegova razmišljanja i vizije su mi pomogle da u konačnici napravimo spot s kojim smo svi zadovoljni. Nadam se da će i publika uhvatiti barem dio atmosfere, ne samo Tilenovog Marsa, nego i samog radnog procesa, koji je jednako bitan kao i konačni rezultat - rekla je Ira Bulić.

Spot je komentirao i Velimir Grgić iz Pulsar produkcije.

- Video za Fila Tilena prvi je animirani uradak Pulsar Produkcije i iznimno smo ponosni što je upravo Fil Tilenov angažirani ljetni hit njegov soundtrack; odlična Irina animacija savršeno je komplementarna prirodi pjesme. Rezultat je odličan paket za oči, uši i rasplesane udove - rekao je.

Novi singl Fila Tilena objavljen je nakon dvogodišnje diskografske pauze, odnosno albuma „Predstava Počinje“ koji je promovirao s preko stotinu koncerata diljem regije. Krajem 2016. gostovao je u showu „Tvoje lice zvuči poznato“ u koji je ušao na vlastitu inicijativu i jedini je izvođač koji nije pozvan od strane produkcijske kuće, nego se sam pojavio na audiciji i na taj način dobio angažman.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bjondina32 23.06.2017.

    oooooooooooooooooooo big shit

  • kung fu panda 23.06.2017.

    Malo se posudilo od Pitbulla?

  • black_cat 23.06.2017.

    tko je pak taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare