To je to što me zanima!

Novi spot: Stroga Sevka lupa djevojke po guzi u 'Silikonima'

Nakon što je seksi fotografijama 'uzbudila' javnost, Severina je objavila glazbeni spot za pjesmu 'Silikoni' u kojem joj se pridružila Sajsi MC te legendarna glumica Seka Sablić
Vidi originalni članak

Glazbeni spot za Severininu pjesmu 'Silikoni', napokon je ugledao svijetlo dana. Severina (43), srpska reperica Sajsi MC te glumica Seka Sablić (74) u spotu rade u 'pogonu' savršenih žena. 

Djevojke prolaze kroz rigorozne testove i transformacije, a Severina glumi strogu upraviteljicu koja nadgleda cijeli proces. 

Najveću pomutnju izazvala je Sevkina odjevna kombinacije. U dijelu spota, pjevačica je odjevena u crnu lateks haljinu s velikim izrezom oko grudiju. 

- Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Pjevajte ovu pjesmu i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće... - napisala je Severina na društvenim mrežama uz novi spot. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • karla5 09.07.2016.

    Uzas od pjesme...cak i za Sevku

  • IvankaM 08.07.2016.

    Kakvu poruku saljes djevojcicama koje te slusaju? Da punpaju sise i usta kao ti umjesto da posaljes drukciju poruku jadan tvoj sin jednog dana kad odraste i vidi sta mu je majka radila

  • milica1980 08.07.2016.

    lose..

Komentiraj...
Vidi sve komentare