To je to što me zanima!

Novi treneri u 'Životu na vagi': Maja i Edin snimali u Crikvenici

Treneri Maja i Edin su već ozbiljno prionuli zadacima, a snimanje se odvija na lokacijama u Crikvenici i obližnjim mjestima. Show se očekuje ove jeseni na televiziji
Vidi originalni članak

Treneri Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38), magistri kineziologije, pomoći će kandidatima u četvrtoj sezoni showa 'Život na vagi' u potpunosti promijeniti dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima, javljaju s RTL-a

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčanka niz godina radi kao osobna trenerica, a vodi i grupne treninge u fitness centru. 

- Svaki natjecatelj ima specifičnu priču koja često u sebi nosi teške životne trenutke, a emotivne blokade su svakodnevica u radu s njima, no nema vraćanja na stare navike - rekla je Maja.

Njezin kolega Edin, kojeg prijatelji i kandidati od milja zovu Edo, kaže kako se i sam našao na vagi kada je dobio ponudu da bude trener u showu. 

OČITALA IM LEKCIJU Nina na meti hejtera: 'Od kada debeli mogu biti influenceri?'

- S jedne strane su bili moja obitelj, supruga s dvije najdivnije djevojčice na svijetu i moj dugogodišnji posao, a s druge strane prilika koja se ne propušta. Ali ova put nije bio moj život na vagi, a svi moji bližnji su znali moju odluku i prije nego sam je izrekao - rekao je Edo za RTL. Kao osobni trener radi već dugi niz godina, a u karijeri je trenirao i brojne poznate s domaće scene. 

- Nažalost, svjedoci smo vremena u kojem se djeca više ne igraju vani, statistika nam je neumoljiva, pretilost kao virus ulazi u sve strukture našeg društva. Moramo se protiv te bolesti boriti svim silama -  poručuje Edo.

Treneri su već ozbiljno prionuli zadacima, a snimanje se odvija na lokacijama u Crikvenici i obližnjim mjestima.

Idiličan morski krajolik kandidatima bi trebao biti, kako kažu, samo dodatna motivacija za uspjeh u gubljenju kilograma. Show se očekuje ove jeseni na televiziji. 

NESREĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Judita👥 15.07.2019.

    Ajde da vidimo i ovogodišnje kandidate

  • brajda 15.07.2019.

    Tko god pristane biti "trener" u ovoj lakrdiji sve je samo ne stručnjak i trener! Tu se krše svi principi zdravog treninga,prehrane a da ne spominjem kako je ovakvo nešto opasno po zdravlje.

  • Pinochet 15.07.2019.

    Pretilim osobama treba uvijek pomoći,svakome treba ali mislim da i Fitness trenerima isto treba pomoć..Moj poznanik iz ulice,zaljubljen u vježbanje i ok podržavam jer igram nogomet sa ekipom dva puta tjedno (mali balun kako mi kažemo) ali sinko šta je previše previše je,znaci tip ima digitron,broji znaci zrak koji diše skoro,pa sad ako se želi gledati u ogledalo i biti “lijep” sebi njegova stvar ali šta tipovi i žene rade koji su zaluđeni svojim tijelom to nije humano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare