To je to što me zanima!

Novi triler: Profesor studenticu podučavao igricama u krevetu

'VRUĆI' KLINČ Nikša Butijer je Sari Stanić predavao na Akademiji, a u filmu glume ljubavnike. Studentica četvrte godine ne bi se voljela naći u ljubavnom trokutu
Vidi originalni članak

Doživljavam ga kao prijatelja, profesora i tek onda kolegu, kaže glumica Sara Stanić (28) o odnosu s Nikšom Butijerom (35) s kojim je snimila triler “Nije sve u lovi”.

Sara u filmu redatelja Darija Pleića glumi glavnu junakinju Ines rastrganu između dečka Robija i bankara Marka. Kad njezina dugogodišnjeg partnera kamatari ucjene i daju mu rok od sedam dana da im vrati novac, Ines se spetlja s Markom kako bi se domogla njegova novca. 

Sara je s Nikšom, koji joj je svojedobno predavao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, snimila vruće scene seksa u kojima je pokazala i grudi. Studentica četvrte godine trenutačno nema dečka i ne bi se, kaže, voljela naći u ljubavnom trokutu poput konobarice Sare koju glumi. Skidanje pred kamerama očito joj nije teško palo jer je prije dvije godine glumila u prvom hrvatskom erotskom filmu “7 seX 7” redateljice Irene Škorić. Dubrovčanin Nikša prije trilera “Nije sve u lovi” glumio je u hit komediji “Svećenikova djeca”.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • irinn 01.11.2013.

    Hrvatski krimić sa erotskim primjesama, uu, da mi je i to vidjeti...Srbi su to radili (i to dobro ) prije 30 godina, i tadašnji filmovi su bolji od ovih naših danas.Presterilno, bez energije, sumorno ili isforsirano, sveukupno- prejadno.

  • mamamija1 01.11.2013.

    i što u tomu ima posebno!

  • švicarka 31.10.2013.

    Ma krivo ste protumačili, ona je podučavala njega, a ujedno to je bila i neka vrsta audicije

Komentiraj...
Vidi sve komentare