To je to što me zanima!

Novi uradak Margot Robbie je dobio poprilično čudan naziv

Do nedavno se jako malo vijesti moglo saznati o filmu, no postala su poznata imena glumica koje će se pojaviti, kao i imena likova koje će iste glumiti. A sada je poznato i ime filma...
Vidi originalni članak

Premda su ga kritičari pokopali, kao što je dobio i loše ocjene publike, film 'Odred otpisanih' uspio je zaraditi poprilično dobru svotu novca. U stvari, postao je podosta rijedak primjerak filma, koji ima ocjenu od samo 27% na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes, a istovremeno je u kofere svoje produkcijske kompanije vratio preko 500% više novca no što je uloženo.

ERA REBOOTA Povratak 'Života na sjeveru': Nove epizode legendarne serije

Najbitnije od svega je što su neke uloge impresivno dobro odrađene. Posebice je isticana bila Margot Robbie u ulozi poludjele Harley Quinn. To isticanje dovelo je i do toga da se dnima 'duhovni' nastavak 'Odreda otpisanih', nazvan 'Birds of Prey', sa samo negativkama, odnosno glumicama u igri.

Do nedavno se jako malo vijesti moglo saznati o filmu, no postala su poznata imena glumica koje će se pojaviti, kao i imena likova koje će iste glumiti. Tako Robbie reprizira svoju ulogu Harley Quinn, Mary Elizabeth Winstead je The Huntress, Jurnee Smollett-Bell uzela je ulogu Black Canary, dok je Rosie Perez detektivka Renee Montoya. Jedini muški lik jest onaj pravog negativca, ubojice s noževima, Black Maska, kojeg će odglumiti Ewan McGregor.

Do nedavno film je imao ime 'Birds od Prey' ('Ptice grabljivice', op.a.), ciljajući tako na simpatičnu igru riječi. To ime je nedavno produljeno u značajno kompliciranije i gluplje ime, koje je Margot Robbie objavila na svojem Instagramu.

'Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)' bismo u kinima trebali vidjeti 7. veljače 2020. godine, što je podosta čudan datum za početak prikazivanja nekog filma, jer to nije sezona kada superherojski filmovi inače dolaze u kina. Samim time, pouzdanje koje producenti imaju u film možda i nije baš veliko.

KVALITETNA SEZONA Oscari stižu: Dolazi li slavnom redatelju još jedna nagrada?

Redateljica u igri je Cathy Yan, koja iza sebe ima samo jedan dugometražni film, ovogodišnji debi 'Dead Pigs'. Film je relativno dobro prošao na festivalima, pa se nadamo da će i njen novi film, gore spomenuti 'Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)', biti uspješan.

A dok čekamo Harley Quinn, koja dolazi daleke 2020. godine, u kina će nam doći film o Jokeru, kojeg režira redatelj 'Mamurluka, Todd Phillips. Jokera glumi Joaquin Phoenix.

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jedan_dečko 25.11.2018.

    Uzas na sta lici, prije je bila puno zgodnija...

  • maher12 23.11.2018.

    Sad je i Black Canary crnkinja odjedamput...

Komentiraj...
Vidi sve komentare