To je to što me zanima!

Novinar HRT-a ukrao svu pažnju otkačenim kravatama: 'Ova s leopard uzorkom je stvarno vrh'

Dok je gledateljima govorio o situaciji u Njemačkoj glede izbora, mnogi su komentirali njegove izbore kravata. Nije bilo klasičnih na koje su navikli pa je zbog odvažnosti voditelj dobio brojne pohvale
Vidi originalni članak

Novinar HRT-a Dragan Nikolić ovih se dana redovito javlja iz Berlina odakle je izvještavao gledatelje o izborima u Njemačkoj. Angela Merkel odlazi s političke pozornice nakon 16 godina i mnoge je zanimalo tko će je 'naslijediti'.

I dok je govorio o toj temi, gledatelji nisu mogli ne primijetiti raznobojne kravate osebujnog dizajna na reporteru. U nekoliko dana na ekranima se pojavio u crvenoj, ljubičastoj s metalik odsjajem, ali ako je suditi prema komentarima, izgleda da ih je najviše osvojila kravata s leopard uzorkom.

DVAPUT JOJ JE 'POBJEGLO' Voditeljica HRT-a nasmijala sve simpatičnim gafom u vijestima: 'Ovo je neki novi soj virusa...'

Pazio je na to da sve bude skladno pa ni odijelo toga dana nije bilo crno već smeđe. 

- Ima smisla za modu, ova s leopard uzorkom mi je vrh - pisala je na društvenim mrežama gledateljica, a druga dodala:

- Napokon da nije uvijek sve kao po špranci. Ovaj je otkačen.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 28.09.2021.

    Dobar novinar koji usto pazi i na svoj "stajling". Al ipak kažem puno je bitnije što zna raditi svoj posao. Danas su takvi rijetkost u bilo kojem "zanatu". Zato svaka čast!

  • os-lega 28.09.2021.

    Ajde da je stavio kravatu sa smajlićima pa da pravite problem ali čovjek se solidno obukao i što je najbitnije jedan od rijetkih koji svoj posao odradi novinarski PROFESIONALNO za razliku od 90% ostalih.

  • psilajuu 28.09.2021.

    A kravate???

Komentiraj...
Vidi sve komentare