To je to što me zanima!

Novinar Nove TV natjecao se u Potjeri: Mladen Vukorepa ga stigao u posljednje tri sekunde

Stipe, 44 godine, novinar, živim u Zagrebu. Inače sam iz Vodica, ali već 30 godina živim u Zagrebu. Volim glazbu, koncerte, a u košarci volim pucati horok - našalio se prije brzopoteznih pitanja
Vidi originalni članak

Nakon što je proljetos bio u kvizu 'Tko želi biti milijunaš?', sportski novinar Nove TV Stipe Sladoljev (44) odlučio je pokazati znanje i u 'Potjeri'.  

U završnoj potjeri u ponedjeljak borio se s natjecateljem Brunom za 11.500 eura. Lovac Mladen Vukorepa morao je točno odgovoriti na 13 pitanja da bi ih dostigao.

Na kraju ih je ulovio u posljednje tri sekunde, a Stipe i Bruno spustili su glave na pult kad su shvatili da je Mladen ipak uspio.

'SUPERPOTJERA' Dominik jedini pobijedio lovce u prvoj epizodi nove sezone pa uspio osvojiti čak 9.000 eura...

- Stipe, 44 godine, novinar, živim u Zagrebu. Inače sam iz Vodica, ali već 30 godina živim u Zagrebu. Volim glazbu, koncerte, a u košarci volim pucati horok - našalio se prije brzopoteznih pitanja u kojima je osvojio 2500 eura.

Mladen mu je ponudio 9000 eura kao višu ponudu, što je Stipe prihvatio i uspio odnijeti u završnu potjeru.

Milijunaš mu donio 5000 eura

Sladoljev je u 'Milijunašu' osvojio 5000 eura. Pogriješio je na pitanju o životinjama. 'Tko među kopnenim kralježnjacima ima najveće oči?' glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: krokodil, noj, sova ili slon.

Prvo je eliminirao noja, za slona je rekao da je najlogičnije, ali da vjerojatno nije točno. Ipak se nakon kraćeg promišljanja odlučio za slona. Točan je odgovor bio noj te je Stipe natjecanje napustio s pet tisuća eura.

KOMENTIRAO POZNATI SLUČAJ Tarik nam je otkrio ima li i kod nas varalica u Milijunašu i što bi napravili s njima: 'U Remetinec'

Stipe je novinarsku karijeru započeo uoči nogometnog Svjetskog prvenstva 2002. na HRT-u. Novoj TV pridružio se 2004. godine. Izvještavao je s Olimpijada u Ateni 2004. i Pekingu 2008. Uz vijesti i emisije o skijanju i nogometu, najviše se bavio prijenosima slobodne borbe i boksa. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mr. Pickles 03.10.2023.

    Ok je Stipe 😌

  • bla7 02.10.2023.

    vjerojatno mu dali teška pitanja kako nebi poslije ispalo da je netko s Nove došao na Htv i uzeo im lovu, tj ispao pametniji.

  • Doktor Kongo 02.10.2023.

    Šteta, bili dobra ekipa on i drugi dečko koji je ostao s njim u završnoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare