To je to što me zanima!

Baretovu bivšu djevojku Željku Matković našli mrtvu u stanu

Točno vrijeme smrti još nije određeno, policija pretpostavlja da je smrt nastupila u razdoblju od 21. do 24. svibnja. Tijelo je prebačeno na Zavod za sudsku medicinu
Vidi originalni članak

Krajem veljače ove godine u njenom je stanu preminuo Kasum Cana, najpoznatiji romski umjetnik. Pretpostavljalo se da je razlog smrti predoziranje. 

Beživotno tijelo 33-godišnje novinarke Željke Matković u stanu u Šišićevoj ulici u Zagrebu je u utorak oko 16 sati pronašla njena majka. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, no kako neslužbeno doznajemo, u stanu je nađen narkomanski pribor, pa se sumnja da se Željka predozirala.

Točno vrijeme smrti još nije određeno, policija pretpostavlja da je smrt nastupila u razdoblju od 21. do 24. svibnja. Željkino tijelo prebačeno je na Zavod za sudsku medicinu gdje će biti utvrđen uzrok smrti. 

Kao novinarka, Željka Matković radila je u Globusu, Nacionalu, Jutarnjem i Večernjem listu, Objektivu i Poslovnom dnevniku. Novinske stupce punila je njena turbulentna veza s rokerom Goranom Baretom. 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • tommytwister 26.05.2011.

    niti je branim niti podržavam.možda joj je sada bolje.no svi vi koji je osuđujete samo zamislite da se to desi vama ili vašim bližnjima!?zar ste toliko naivni da mislite da odgoj ima veze s tim ili su vam to utuvili u glavu.ŽALOSNO!!!

  • pernica 26.05.2011.

    ne znam zašto žaliti toliko osobu koja sa 33 godine SVJESNO SAMA SEBE TRUJE, DROGIRA I EVO GA UBIJA?????? žao mi je njene majke, koja je toliko truda uložila da je odgoji, školuje, sigurna sam, a ona je to sve SPISKALA, UNIŠTILA!!!!! ZAŠTO TO RADE????? nikad mi to nije bilo jasno, ma tko će mene natjerati da ja probam DROGU???? nitko, jer ja to ne želim!!!! isto je i sa alkoholom i sa cigaretama, i tako odgajam i svoju djecu!!!!! tako su i mene moji roditelji odgajali!!!!! osobe koje nemaju karakter, željne svega i svačega, promjena, nesigurne u sebe nek idu psihologu, a ne po drogu, jeftinije je....nije mi žao nikoga tko sam sebi čini loše na bilo koji način!!!!! država lako može maknuti sve dilere, prodavače alkohola maloljetnicima ali NE ŽELI jer ima ZARADU od svega!!!!!! znači mi sami moramo paziti na sebe- NE UZIMATI SVE ONO ŠTA STVARA OVISNOST SAVJET ZA MLADE I STARIJE- KUPITE JABUKE, JAGODE TO GRICKAJTE, ŠMRČITE, ŽVAČITE.....

  • lollypop_1 26.05.2011.

    Ah, jadna mama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare