To je to što me zanima!

Novković opet ljubi: Uvjeren je da je sada našao 'onu pravu'

TRI PROPALA BRAKA Kantautor i Ines Katić prije dva mjeseca su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka.
Vidi originalni članak

Unatoč brojnim razočaranjima, Boris Novković (49) ipak nije izgubio vjeru u ljubav. Kako piše Jutarnji list, glazbenik je opet zaljubljen. Naime, njegovi prijatelji kažu da Novković ljubi atraktivnu Zagrepčanku koju je upoznao kada je već bio rastavljen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijateljima se isto tako povjerio kako misli da je sada napokon našao 'onu pravu'.

Podsjetimo, kantautor i Ines Katić (31) prije dva mjeseca su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka.

Par se vjenčao lani u kolovozu u Gradskoj vijećnici u Novalji, i to pod kišobranima, kako bi se sakrili od fotoreportera jer Novković ne voli privatni život eksponirati u javnosti. Da se razvodi, Boris je dao naslutiti četiri i pol mjeseca nakon svadbe. Tad je napisao status na društvenoj mreži nakon koncerta u Lisinskom Kemalu Montenu u čast.

Prije ovog braka pjevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina, Nou (7) i Bona (4). Drugi brak se raspao jer se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (38), s kojom je prekinuo 2015. godine. Ines je upoznao krajem te godine, nakon što se zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a ubrzo su se i zaljubili.

 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Salvador_1 12.07.2017.

    Sto je to ruzno. Cim ima neku novu ajmo odnah na naslovnice, ljubav do neba, zauvijek, zaruke, ruze cvatu i pticice cvrkucu dok se ne ukake u gnjezdo !

  • MOC JE U ZNANJU 12.07.2017.

    Svaka je prava dok te ne upozna i otkači te . :-))))

  • j87 11.07.2017.

    Mislim da i ove zene na sudu sta rjesavaju razvode padaju u depru

Komentiraj...
Vidi sve komentare